תינוק
תינוקצילום: Istock

יש סוג של כאב שרק מי שחווה יודע איזה עומק יש לו, יגון שממלא ביום ומאפיל עוד על חשכת הלילה, שמטריד ולא נותן מנוח, שמציף מחשבות מייאשות ומתלווה לכל חיוך, לכל איחול בברית וגם בחתונה.

דווקא שם, ברגעי החוסר אונים, מגיעה הסגולה של המקובל ר' חיים פלאג'י זצ"ל, מדובר במאה וארבעה שקלים שתורמים לצדקה לתלמיד חכם עני ועניו בערב חג השבועות כלשונו העתיקה:

"ערב שבועות – יפריש צ"א (91) פרוטות וישלים על שיעור ב' פעמים ב"ן (כלומר: 52*2=104) ויתנם לתלמיד חכם עני ועניו, והוא תיקון לעוון אדם הראשון ועוון העגל והוא סגולה לחשוכי בנים ולקירוב הגאולה"

להעברת הסכום לצדקה הקליקו כאן>>>

בכל שנה נהג לתרום הרב חיים קנייבסקי זצ"ל מאה וארבעה שקלים בערב חג השבועות לקופת הצדקה של ועד הרבנים. בתרומתו, הוא הדגיש את הכח העצום של הסגולה הקדמונית והורה דרך למאות זוגות שממתינים לילד.

בועד הרבנים קיים פרויקט מיוחד של ילד כנגד ילד.

עשרות ילדים רעבים מסתובבים ביננו, הפנים שלהם לא מסגירות את הסבל שעובר עליהם אבל הלב הצעיר לא עומד בצער, הם חווים השפלות על מראה עלוב, הם לא מצליחים להתרכז כשהרעב מציק להם.

כל תרומת 104 ₪ של זוג המצפה לילד, תעבור ישירות עבור ילד רעב שאבא שלו מוגדר תלמיד חכם עני ועניו (ע"פ הרב חיים פלאג'י זיע"א)

ובעבור כל תרומת 180 ש"ח יעלו שליחי וועד הרבנים להתפלל במשך 40 יום בכפר הערבי שונם לבית השונמית המסוגל להיוושע בזרע של קיימא ויעתירו עבור התורמים.

אז אם אתם מכירים אח אהוב, גיסה, חבר קרוב או קולגה בעבודה שעדיין בעמדת המתנה, תעבירו לנו שמות לתפילה וזכות הסגולה תעמוד להם לישועה במהרה!

לתרומה והעברת שמות לתפילה לחצו כאן >>>