למטגנים במרגרינה או בחמאה מומלץ לטגן במרגרינה ובחמאה יחדיו, זאת משום שהשילוב בין מרגרינה לחמאה בעת הטיגון גורם להשחמה טובה יותר של המזון המטוגן. טיגון בשמן קר מדי יגרום להידבקות המזון המטוגן למחבת, ולעומת זאת טיגון בשמן חם מדי יגרום להתפרקותו של השמן לחומרים אשר יגרמו לטעם רע של המוצר המטוגן ויזיקו לבריאות. לקביעת הטמפרטורה הנכונה לטיגון, הכניסו לתוך השמן המתחמם, כף עץ או מרית יבשה. כשנוצרות מסביב בועות אוויר זעירות, פירוש הדבר שהשמן מספיק חם לטיגון. אם אין כף עץ בנמצא, תוכלו לזרות לתוך השמן המתחמם מספר גרגירים של פירורי לחם. כאשר מתחילות לבעבע סביבם בועות אוויר, סימן שהשמן חם דיו ומתאים לטיגון. לרוב, כאשר מניחים את המזון המיועד לטיגון בתוך השמן, מתחילה התזה של השמן לכל הכיוונים, דבר הגורם ללכלוך רב ואף חלילה לכוויות. תוכלו למנוע את התזת השמן, אם לפני חימומו תוסיפו לו מעט קמח או מלח. להפחתת ההתזה כדאי לצקת את השמן למחבת שחוממה מראש. בשר המיועד לטיגון יתקבל רך ועסיסי בתום הטיגון אם לפני טיגונו יטבילו אותו לכדקה אחת במים רותחים, ייבשו אותו היטב ורק לאחר מכן יטגנוהו כמקובל. תפוחי אדמה מטוגנים במחבת זוכים לצבע זהוב יפה במיוחד אם לפני טיגונם זורים עליהם מעט קמח. אם מעונינים בבשר או עוף מטוגן, חום ופריך ורוצים להימנע מטיגון ממושך ומשימוש בשמן רב, אפשר לחמם במחבת סוכר ובהיותו נוזלי, להניח בתוכו את נתח הבשר או העוף ולטגנו בלי שטעמו של הבשר או העוף ייפגע. חביתה מומלץ לטגן במחבת כבדה ככל האפשר מעל להבה גבוהה. החביתה תתקבל בתום הטיגון רכה ואוורירית במיוחד אם מוסיפים לביצים לפני ההקצפה קורט קורנפלור או קמח תפוחי אדמה. אם תוסיפו לבלילת החביתה מעט מים או מי סודה ומקציפים, תתקבל בגמר הטיגון חביתה עדינה וקלילה במרקמה. קבלו זאת כעובדה: בטיגון בלינצ'ס, הדף הראשון ידבק תמיד למחבת ואינו מצליח כבאים אחריו. ככה זה אצל כולם. את השמן או השומן החם מהמחבת או מהסיר לא מומלץ לשפוך לפתח הכיור, מכיוון שבבואו במגע עם המים הקרים שבמערכת הביוב, הוא נקרש וגורם לסתימות. תחת זאת, כדאי לטפטפו מעל חומר סופג (נייר, או נייר מגבת) ולהשליך לפח האשפה. לאחר גמר הטיגון יש לקרר את המחבת החמה במים קרים ככל האפשר, כך שהשמן או השומן ייקרש בה וניתן יהיה להסרה בגירוד. שאר הלכלוך יוסר בנקל בשטיפה. * רבקה קופר אצלי זה עובד דייג קליפות נאווה שהרבני מפתח תקווה כותבת: כאשר שוברים ביצה, נושרת לעיתים פיסה קטנה מהקליפה ומתיישבת על הביצה. כשמנסים לדלות אותה בכפית, היא חומקת בזריזות. דרך יעילה לדוג את פיסת הקליפה הקטנה היא באמצעות פיסת קליפה גדולה יותר. תשמחו לגלות כי שתי הקליפות יידבקו זו לזו בחדווה. חדש על המדף גלידת בריאות ב'גלידות פלדמן' משיקים מוצרים לסוף הקיץ, שגם הרופא המשפחתי שלכם לא יתנגד להם: הראשון, 'גרנולה' חטיף אופנתי עכשווי המכיל גלידת וניל בתוספת גרנולה וסירופ קרמל עם ציפוי שוקולד (3.90 ש"ח). השני, 'סויה קרים' ליטר גלידת סויה משפחתית פרווה, בטעם קוקוס-אננס או וניל-שוקולד (15.90 ש"ח). ולקינוח, בסדרת 'גלידל' למקפידים על דיאטה 'דיאטילון' בטעם שוקו בגביע וופל, ללא סוכר, עם 0 אחוזי שומן (5.30 ש"ח). מתוק עם פרי 'יד מרדכי' משיקים סדרת קונפיטורות בשבעה טעמים ייחודיים ומקוריים. בין הטעמים החדשים נמצא קונפיטורת מנגו ואפרסק, קונפיטורת תפוח עץ עם קינמון וקונפיטורת אננס עם קוקוס. אגב, כדאי לדעת כי בניגוד לריבה המכילה 35 אחוז פרי והעשויה ללא חתיכות פרי ובעלת מרקם קרוש, הקונפיטורה לעומתה עשויה מפירות המבושלים עם סוכר, והמכילה לפחות 45 אחוז פרי, כולל חתיכות פרי גדולות ומרקם עשיר. לכל אריזה מצורפת הצעת הגשה, שלא תחשבו חלילה שהיא מתאימה רק למריחה על לחם או לאכילה בכפית. המחיר 12.95 ש"ח. בושם, בושם לך לקראת עונת החגים (מתנות, אתם יודעים), מושקים בימים אלו בשמים רבים. בכל פעם משעשעת אותי מחדש ההמלצה וההתוויה 'הרפואית' המגדירה והמתאימה את הבושם עפ"י תכונותיה של האישה. הבושם PROVOCATIVE WOMEN מבית ELIZABETH ARDEN מומלץ עפ"י היצרן "למתהדרות בביטחון עצמי רב, רושם ורגש". לא פחות. חנופה ללקוח, הניסיון מוכיח, מעולם לא פגמה במכירות. ובחזרה לנידון: מדובר בבושם חביב מאוד המושפע בעיקר מחבושים, לוטוס, ג'ינג'ר, סחלב ופפאיה (50 מ"ל 490 ש"ח). בכל מקרה, נסו אותו תמיד על עצמכן לפני הרכישה, אהבו את הריח והתעלמו מהגדרות ואשליות של היצרן. נרתיק שהוא תיק רשת חנויות 'אופטיקנה' מציעה לראשונה נרתיקים למשקפיים שהם גם תיקים זעירים. הנרתיקים המיובאים מארה"ב, מעוצבים בקו אלגנטי ואופנתי ומתאימים לנשים בכל הגילאים שישמחו לצרפם לבגדי השבת, החג או השמחה המשפחתית. את הנרתיק הססגוני תוכלי לשאת ביד או על הכתף והוא מהווה אביזר משלים למשקפי השמש או הראייה. הנרתיקים מצופים בד סאטן או סקיי ובעלי ידיות נשיאה העשויות עור, פלסטיק ושרשראות. הם מופיעים במבחר צבעים ושילובים. המחיר 89 ש"ח. שווה לדעת תקליטור משירי נעמי שמר ב- 4.95 ש"ח, ברכישת דבש 'יד מרדכי', בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. מארז חגיגי הכולל פחית קפה נמס עלית ולבחירה ספל יוקרתי המעוטר בציור של אחד האומנים: מנשה קדישמן, כילי קורן או חווה גל-און, ב- 21.80 ש"ח, בכל נקודות המכירה, עד גמר המלאי. בקניית זוג מחסניות דיו של DMO תקבלו את המחסנית השלישית ב- 39 ש"ח, עד אחרי חגי תשרי. מארז מפיות 'לילי סטייל' של 'חוגלה קימברלי' בתוספת של 30 אחוז חינם, בכל הרשתות והחנויות, עד אחרי החגים. קונים רביעיית סוללות 'דורסל פלוס' ומקבלים רביעייה נוספת במתנה, בכל הרשתות והחנויות, עד גמר המלאי. 25 אחוז הנחה על כל מוצרי 'קומפדיה', בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. רשת 'סטימצקי' מציעה לכבוד החגים סדרת תקליטורים לפעוטות ולילדים 'מתן, אריאל וחברים' ב- 19.90 ש"ח. קונים אחת ממגוון הפיצות של 'שלושת האופים' ומקבלים במתנה אריזת פיצות אישיות, בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. סכו"ם מדגם 'מיכסף' במבצע 1 + 1 במתנה, ברשת 'אייס', עד ה- 10.10. בס"ד "משפחה וצרכנות" "בשבע" גיליון מספר 107 פינחס קופר כותרת: ניגון הטיגון משנה: לטגן נכון זו אמנות: טיגון בשמן קר מדי מזיק כמו טיגון בשמן חם מדי * כיצד להימנע מהתזת שמן ואיך לזכות בצ'יפס פוטוגני ======================================================== . . . למטגנים במרגרינה או בחמאה מומלץ לטגן במרגרינה ובחמאה יחדיו, זאת משום שהשילוב בין מרגרינה לחמאה בעת הטיגון גורם להשחמה טובה יותר של המזון המטוגן. טיגון בשמן קר מדי יגרום להידבקות המזון המטוגן למחבת, ולעומת זאת טיגון בשמן חם מדי יגרום להתפרקותו של השמן לחומרים אשר יגרמו לטעם רע של המוצר המטוגן ויזיקו לבריאות. לקביעת הטמפרטורה הנכונה לטיגון, הכניסו לתוך השמן המתחמם, כף עץ או מרית יבשה. כשנוצרות מסביב בועות אוויר זעירות, פירוש הדבר שהשמן מספיק חם לטיגון. אם אין כף עץ בנמצא, תוכלו לזרות לתוך השמן המתחמם מספר גרגירים של פירורי לחם. כאשר מתחילות לבעבע סביבם בועות אוויר, סימן שהשמן חם דיו ומתאים לטיגון. לרוב, כאשר מניחים את המזון המיועד לטיגון בתוך השמן, מתחילה התזה של השמן לכל הכיוונים, דבר הגורם ללכלוך רב ואף חלילה לכוויות. תוכלו למנוע את התזת השמן, אם לפני חימומו תוסיפו לו מעט קמח או מלח. להפחתת ההתזה כדאי לצקת את השמן למחבת שחוממה מראש. בשר המיועד לטיגון יתקבל רך ועסיסי בתום הטיגון אם לפני טיגונו יטבילו אותו לכדקה אחת במים רותחים, ייבשו אותו היטב ורק לאחר מכן יטגנוהו כמקובל. תפוחי אדמה מטוגנים במחבת זוכים לצבע זהוב יפה במיוחד אם לפני טיגונם זורים עליהם מעט קמח. אם מעונינים בבשר או עוף מטוגן, חום ופריך ורוצים להימנע מטיגון ממושך ומשימוש בשמן רב, אפשר לחמם במחבת סוכר ובהיותו נוזלי, להניח בתוכו את נתח הבשר או העוף ולטגנו בלי שטעמו של הבשר או העוף ייפגע. חביתה מומלץ לטגן במחבת כבדה ככל האפשר מעל להבה גבוהה. החביתה תתקבל בתום הטיגון רכה ואוורירית במיוחד אם מוסיפים לביצים לפני ההקצפה קורט קורנפלור או קמח תפוחי אדמה. אם תוסיפו לבלילת החביתה מעט מים או מי סודה ומקציפים, תתקבל בגמר הטיגון חביתה עדינה וקלילה במרקמה. קבלו זאת כעובדה: בטיגון בלינצ'ס, הדף הראשון ידבק תמיד למחבת ואינו מצליח כבאים אחריו. ככה זה אצל כולם. את השמן או השומן החם מהמחבת או מהסיר לא מומלץ לשפוך לפתח הכיור, מכיוון שבבואו במגע עם המים הקרים שבמערכת הביוב, הוא נקרש וגורם לסתימות. תחת זאת, כדאי לטפטפו מעל חומר סופג (נייר, או נייר מגבת) ולהשליך לפח האשפה. לאחר גמר הטיגון יש לקרר את המחבת החמה במים קרים ככל האפשר, כך שהשמן או השומן ייקרש בה וניתן יהיה להסרה בגירוד. שאר הלכלוך יוסר בנקל בשטיפה. * רבקה קופר אצלי זה עובד =========================================================== דייג קליפות ======== נאווה שהרבני מפתח תקווה כותבת: כאשר שוברים ביצה, נושרת לעיתים פיסה קטנה מהקליפה ומתיישבת על הביצה. כשמנסים לדלות אותה בכפית, היא חומקת בזריזות. דרך יעילה לדוג את פיסת הקליפה הקטנה היא באמצעות פיסת קליפה גדולה יותר. תשמחו לגלות כי שתי הקליפות יידבקו זו לזו בחדווה. חדש על המדף ============================================================ גלידת בריאות ========= ב'גלידות פלדמן' משיקים מוצרים לסוף הקיץ, שגם הרופא המשפחתי שלכם לא יתנגד להם: הראשון, 'גרנולה' חטיף אופנתי עכשווי המכיל גלידת וניל בתוספת גרנולה וסירופ קרמל עם ציפוי שוקולד (3.90 ש"ח). השני, 'סויה קרים' ליטר גלידת סויה משפחתית פרווה, בטעם קוקוס-אננס או וניל-שוקולד (15.90 ש"ח). ולקינוח, בסדרת 'גלידל' למקפידים על דיאטה 'דיאטילון' בטעם שוקו בגביע וופל, ללא סוכר, עם 0 אחוזי שומן (5.30 ש"ח). מתוק עם פרי ============= 'יד מרדכי' משיקים סדרת קונפיטורות בשבעה טעמים ייחודיים ומקוריים. בין הטעמים החדשים נמצא קונפיטורת מנגו ואפרסק, קונפיטורת תפוח עץ עם קינמון וקונפיטורת אננס עם קוקוס. אגב, כדאי לדעת כי בניגוד לריבה המכילה 35 אחוז פרי והעשויה ללא חתיכות פרי ובעלת מרקם קרוש, הקונפיטורה לעומתה עשויה מפירות המבושלים עם סוכר, והמכילה לפחות 45 אחוז פרי, כולל חתיכות פרי גדולות ומרקם עשיר. לכל אריזה מצורפת הצעת הגשה, שלא תחשבו חלילה שהיא מתאימה רק למריחה על לחם או לאכילה בכפית. המחיר 12.95 ש"ח. בושם, בושם לך ========== לקראת עונת החגים (מתנות, אתם יודעים), מושקים בימים אלו בשמים רבים. בכל פעם משעשעת אותי מחדש ההמלצה וההתוויה 'הרפואית' המגדירה והמתאימה את הבושם עפ"י תכונותיה של האישה. הבושם PROVOCATIVE WOMEN מבית ELIZABETH ARDEN מומלץ עפ"י היצרן "למתהדרות בביטחון עצמי רב, רושם ורגש". לא פחות. חנופה ללקוח, הניסיון מוכיח, מעולם לא פגמה במכירות. ובחזרה לנידון: מדובר בבושם חביב מאוד המושפע בעיקר מחבושים, לוטוס, ג'ינג'ר, סחלב ופפאיה (50 מ"ל 490 ש"ח). בכל מקרה, נסו אותו תמיד על עצמכן לפני הרכישה, אהבו את הריח והתעלמו מהגדרות ואשליות של היצרן. נרתיק שהוא תיק ========== רשת חנויות 'אופטיקנה' מציעה לראשונה נרתיקים למשקפיים שהם גם תיקים זעירים. הנרתיקים המיובאים מארה"ב, מעוצבים בקו אלגנטי ואופנתי ומתאימים לנשים בכל הגילאים שישמחו לצרפם לבגדי השבת, החג או השמחה המשפחתית. את הנרתיק הססגוני תוכלי לשאת ביד או על הכתף והוא מהווה אביזר משלים למשקפי השמש או הראייה. הנרתיקים מצופים בד סאטן או סקיי ובעלי ידיות נשיאה העשויות עור, פלסטיק ושרשראות. הם מופיעים במבחר צבעים ושילובים. המחיר 89 ש"ח. שווה לדעת ========================================================= תקליטור משירי נעמי שמר ב- 4.95 ש"ח, ברכישת דבש 'יד מרדכי', בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. מארז חגיגי הכולל פחית קפה נמס עלית ולבחירה ספל יוקרתי המעוטר בציור של אחד האומנים: מנשה קדישמן, כילי קורן או חווה גל-און, ב- 21.80 ש"ח, בכל נקודות המכירה, עד גמר המלאי. בקניית זוג מחסניות דיו של DMO תקבלו את המחסנית השלישית ב- 39 ש"ח, עד אחרי חגי תשרי. מארז מפיות 'לילי סטייל' של 'חוגלה קימברלי' בתוספת של 30 אחוז חינם, בכל הרשתות והחנויות, עד אחרי החגים. קונים רביעיית סוללות 'דורסל פלוס' ומקבלים רביעייה נוספת במתנה, בכל הרשתות והחנויות, עד גמר המלאי. 25 אחוז הנחה על כל מוצרי 'קומפדיה', בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. רשת 'סטימצקי' מציעה לכבוד החגים סדרת תקליטורים לפעוטות ולילדים 'מתן, אריאל וחברים' ב- 19.90 ש"ח. קונים אחת ממגוון הפיצות של 'שלושת האופים' ומקבלים במתנה אריזת פיצות אישיות, בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. סכו"ם מדגם 'מיכסף' במבצע 1 + 1 במתנה, ברשת 'אייס', עד ה- 10.10. בס"ד "משפחה וצרכנות" "בשבע" גיליון מספר 107 פינחס קופר כותרת: ניגון הטיגון משנה: לטגן נכון זו אמנות: טיגון בשמן קר מדי מזיק כמו טיגון בשמן חם מדי * כיצד להימנע מהתזת שמן ואיך לזכות בצ'יפס פוטוגני ======================================================== . . . למטגנים במרגרינה או בחמאה מומלץ לטגן במרגרינה ובחמאה יחדיו, זאת משום שהשילוב בין מרגרינה לחמאה בעת הטיגון גורם להשחמה טובה יותר של המזון המטוגן. טיגון בשמן קר מדי יגרום להידבקות המזון המטוגן למחבת, ולעומת זאת טיגון בשמן חם מדי יגרום להתפרקותו של השמן לחומרים אשר יגרמו לטעם רע של המוצר המטוגן ויזיקו לבריאות. לקביעת הטמפרטורה הנכונה לטיגון, הכניסו לתוך השמן המתחמם, כף עץ או מרית יבשה. כשנוצרות מסביב בועות אוויר זעירות, פירוש הדבר שהשמן מספיק חם לטיגון. אם אין כף עץ בנמצא, תוכלו לזרות לתוך השמן המתחמם מספר גרגירים של פירורי לחם. כאשר מתחילות לבעבע סביבם בועות אוויר, סימן שהשמן חם דיו ומתאים לטיגון. לרוב, כאשר מניחים את המזון המיועד לטיגון בתוך השמן, מתחילה התזה של השמן לכל הכיוונים, דבר הגורם ללכלוך רב ואף חלילה לכוויות. תוכלו למנוע את התזת השמן, אם לפני חימומו תוסיפו לו מעט קמח או מלח. להפחתת ההתזה כדאי לצקת את השמן למחבת שחוממה מראש. בשר המיועד לטיגון יתקבל רך ועסיסי בתום הטיגון אם לפני טיגונו יטבילו אותו לכדקה אחת במים רותחים, ייבשו אותו היטב ורק לאחר מכן יטגנוהו כמקובל. תפוחי אדמה מטוגנים במחבת זוכים לצבע זהוב יפה במיוחד אם לפני טיגונם זורים עליהם מעט קמח. אם מעונינים בבשר או עוף מטוגן, חום ופריך ורוצים להימנע מטיגון ממושך ומשימוש בשמן רב, אפשר לחמם במחבת סוכר ובהיותו נוזלי, להניח בתוכו את נתח הבשר או העוף ולטגנו בלי שטעמו של הבשר או העוף ייפגע. חביתה מומלץ לטגן במחבת כבדה ככל האפשר מעל להבה גבוהה. החביתה תתקבל בתום הטיגון רכה ואוורירית במיוחד אם מוסיפים לביצים לפני ההקצפה קורט קורנפלור או קמח תפוחי אדמה. אם תוסיפו לבלילת החביתה מעט מים או מי סודה ומקציפים, תתקבל בגמר הטיגון חביתה עדינה וקלילה במרקמה. קבלו זאת כעובדה: בטיגון בלינצ'ס, הדף הראשון ידבק תמיד למחבת ואינו מצליח כבאים אחריו. ככה זה אצל כולם. את השמן או השומן החם מהמחבת או מהסיר לא מומלץ לשפוך לפתח הכיור, מכיוון שבבואו במגע עם המים הקרים שבמערכת הביוב, הוא נקרש וגורם לסתימות. תחת זאת, כדאי לטפטפו מעל חומר סופג (נייר, או נייר מגבת) ולהשליך לפח האשפה. לאחר גמר הטיגון יש לקרר את המחבת החמה במים קרים ככל האפשר, כך שהשמן או השומן ייקרש בה וניתן יהיה להסרה בגירוד. שאר הלכלוך יוסר בנקל בשטיפה. * רבקה קופר אצלי זה עובד =========================================================== דייג קליפות ======== נאווה שהרבני מפתח תקווה כותבת: כאשר שוברים ביצה, נושרת לעיתים פיסה קטנה מהקליפה ומתיישבת על הביצה. כשמנסים לדלות אותה בכפית, היא חומקת בזריזות. דרך יעילה לדוג את פיסת הקליפה הקטנה היא באמצעות פיסת קליפה גדולה יותר. תשמחו לגלות כי שתי הקליפות יידבקו זו לזו בחדווה. חדש על המדף ============================================================ גלידת בריאות ========= ב'גלידות פלדמן' משיקים מוצרים לסוף הקיץ, שגם הרופא המשפחתי שלכם לא יתנגד להם: הראשון, 'גרנולה' חטיף אופנתי עכשווי המכיל גלידת וניל בתוספת גרנולה וסירופ קרמל עם ציפוי שוקולד (3.90 ש"ח). השני, 'סויה קרים' ליטר גלידת סויה משפחתית פרווה, בטעם קוקוס-אננס או וניל-שוקולד (15.90 ש"ח). ולקינוח, בסדרת 'גלידל' למקפידים על דיאטה 'דיאטילון' בטעם שוקו בגביע וופל, ללא סוכר, עם 0 אחוזי שומן (5.30 ש"ח). מתוק עם פרי ============= 'יד מרדכי' משיקים סדרת קונפיטורות בשבעה טעמים ייחודיים ומקוריים. בין הטעמים החדשים נמצא קונפיטורת מנגו ואפרסק, קונפיטורת תפוח עץ עם קינמון וקונפיטורת אננס עם קוקוס. אגב, כדאי לדעת כי בניגוד לריבה המכילה 35 אחוז פרי והעשויה ללא חתיכות פרי ובעלת מרקם קרוש, הקונפיטורה לעומתה עשויה מפירות המבושלים עם סוכר, והמכילה לפחות 45 אחוז פרי, כולל חתיכות פרי גדולות ומרקם עשיר. לכל אריזה מצורפת הצעת הגשה, שלא תחשבו חלילה שהיא מתאימה רק למריחה על לחם או לאכילה בכפית. המחיר 12.95 ש"ח. בושם, בושם לך ========== לקראת עונת החגים (מתנות, אתם יודעים), מושקים בימים אלו בשמים רבים. בכל פעם משעשעת אותי מחדש ההמלצה וההתוויה 'הרפואית' המגדירה והמתאימה את הבושם עפ"י תכונותיה של האישה. הבושם PROVOCATIVE WOMEN מבית ELIZABETH ARDEN מומלץ עפ"י היצרן "למתהדרות בביטחון עצמי רב, רושם ורגש". לא פחות. חנופה ללקוח, הניסיון מוכיח, מעולם לא פגמה במכירות. ובחזרה לנידון: מדובר בבושם חביב מאוד המושפע בעיקר מחבושים, לוטוס, ג'ינג'ר, סחלב ופפאיה (50 מ"ל 490 ש"ח). בכל מקרה, נסו אותו תמיד על עצמכן לפני הרכישה, אהבו את הריח והתעלמו מהגדרות ואשליות של היצרן. נרתיק שהוא תיק ========== רשת חנויות 'אופטיקנה' מציעה לראשונה נרתיקים למשקפיים שהם גם תיקים זעירים. הנרתיקים המיובאים מארה"ב, מעוצבים בקו אלגנטי ואופנתי ומתאימים לנשים בכל הגילאים שישמחו לצרפם לבגדי השבת, החג או השמחה המשפחתית. את הנרתיק הססגוני תוכלי לשאת ביד או על הכתף והוא מהווה אביזר משלים למשקפי השמש או הראייה. הנרתיקים מצופים בד סאטן או סקיי ובעלי ידיות נשיאה העשויות עור, פלסטיק ושרשראות. הם מופיעים במבחר צבעים ושילובים. המחיר 89 ש"ח. שווה לדעת ========================================================= תקליטור משירי נעמי שמר ב- 4.95 ש"ח, ברכישת דבש 'יד מרדכי', בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. מארז חגיגי הכולל פחית קפה נמס עלית ולבחירה ספל יוקרתי המעוטר בציור של אחד האומנים: מנשה קדישמן, כילי קורן או חווה גל-און, ב- 21.80 ש"ח, בכל נקודות המכירה, עד גמר המלאי. בקניית זוג מחסניות דיו של DMO תקבלו את המחסנית השלישית ב- 39 ש"ח, עד אחרי חגי תשרי. מארז מפיות 'לילי סטייל' של 'חוגלה קימברלי' בתוספת של 30 אחוז חינם, בכל הרשתות והחנויות, עד אחרי החגים. קונים רביעיית סוללות 'דורסל פלוס' ומקבלים רביעייה נוספת במתנה, בכל הרשתות והחנויות, עד גמר המלאי. 25 אחוז הנחה על כל מוצרי 'קומפדיה', בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. רשת 'סטימצקי' מציעה לכבוד החגים סדרת תקליטורים לפעוטות ולילדים 'מתן, אריאל וחברים' ב- 19.90 ש"ח. קונים אחת ממגוון הפיצות של 'שלושת האופים' ומקבלים במתנה אריזת פיצות אישיות, בכל הרשתות והחנויות, עד סוף ספטמבר. סכו"ם מדגם 'מיכסף' במבצע 1 + 1 במתנה, ברשת 'אייס', עד ה- 10.10.