
מצרכים:
- דפי לזניה
- גבינה רכה טבעונית (טופוטי במרקם שמנת).
- גבינה צהובה טבעונית (פירורי גבינה)
- רוטב עגבניות קלאסי
- עלי תרד שטופים
- פטריות פרוסות.
- לא חובה: שבבי שמרי בירה
הוראות הכנה:
משמנים תבנית
מניחים עלי לזניה
על זה שכבה של הגבינות (שמומלץ לערבב יחד ולהוסיף מלח ופלפל)
על הגבינות שכבה של רוטב עגבניות
על זה שכבה של עלי תרד ופטריות ועל זה קצת שמרי בירה.
ואז עושים שכבה שנייה ובסוף למעלה מפזרים שמרי בירה
אופים שעה על חום - 180 מעלות