אחמד טיבי
אחמד טיביצילום: Avshalom Sassoni/Flash90

ח"כ אחמד טיבי (הרשימה המשותפת) מתח היום (ראשון) ביקורת על הזמר סטטיק (לירז רוסו) לאחר שזה האחרון חייך בזמן שיואב אליאסי-הצל קילל את ח"כ טיבי.

ח"כ טיבי שיתף סרטון בו נצפים הצל וסטטיק על הבמה כשהם שרים את השיר "את אותי שופטת". בשלב מסויים החליף אליאסי את המילים וקילל את ח"כ טיבי, שהגיב בטוויטר: "אוי לרשע ואוי לשכנו. איכזבת - סטטיק".

חבר הכנסת לשעבר אורן חזן הגיב לח"כ טיבי: "תגיד לי אתה לא מתבייש? אתה לא מפסיק לקלל בכנסת עם הג'ורה שיש לך במקום פה אז מה אתה מתפלא. נראה לי הפעם הגיע הזמן שפשוט תשתוק. בלי קשר, יצא לו מצחיק לצל".

''הצל'' בעצמו תמה למה ח"כ טיבי בחר לתקוף דווקא את סטטיק שבסך הכל נקלע לסיטואציה, והתעלם ממנו. "מסתבר שאחמד טיבי שמשתמש בחופש הביטוי ובחסינות שלו כנגד כל העולם פתאום שהוא שומע שיר שלי הוא פתית שלג רגיש ונבי נעלבי", כתב הצל בפייסבוק. "אז בוא טיבוש קבל חיבוקי".