
תמונות ראשונות מביקורו המרגש לפני 8 שנים של הרב אורי זוהר בפעם הראשונה במערת המכפלה ובחברון
לפני כשמונה שנים ולאחר שנים רבות שהרב אורי זוהר זצ"ל לא ביקר במערכת המכפלה, הביאו אותו ברוך מרזל ויצחק גוליאן לביקור מיוחד במקום.
מרזל מספר: "היה קשה שלא לראות את ההתרגשות העצומה שלו ושל רעייתו. אחרי תפילה ארוכה ליד ציוני האבות והאימהות הקדושים ודברי הסבר על המקום המיוחד, אמר הרב אורי זוהר שכאן הוא מרגיש את עוצמת התפילות פי כמה מאשר במקומות אחרים".
מרזל אף הביא את הרב אורי זוהר לפגוש את ילדי ת"ת זילברמן במערת המכפלה והרב זוהר אמר להם שהוא מקנה בהם על הזכות ללמוד במקום הקדוש. "אתם תהיו הראשונים לראות את אברהם יצחק ויעקב אחרי תחיית המתים", הוסיף.
ברוך מרזל סיכם את הביקור ההוא ואמר: "גם אנחנו התרגשנו שיהודי שמחובר לכל גדולי ישראל מתחזק כל כך מביקור במערת המכפלה ואומר לנו כמה חשובה הנוכחות והלימוד שלנו בחברון".