
ראש הממשלה נפתלי בנט סיים אחר הצהריים (חמישי) את ביקור הבזק שלו באיחוד האמירויות בו נועד עם הנשיא שייח' מוחמד בן זאיד.
בראשית ביקורו, הביע ראש הממשלה את תנחומיו העמוקים על פטירתו של הנשיא הקודם, שייח’ ח’ליפה בן זאיד, ובירך את השייח’ מוחמד בן זאיד לרגל כניסתו לתפקיד.
בנט ובן זאיד נפגשו בארבע עיניים בארמונו הפרטי של הנשיא, אשר ארכה כשעתיים, ובהמשך נועדו המנהיגים לארוחת צהריים בהשתתפות הפמליות.
בלשכת ראש הממשלה ציינו כי "בין המנהיגים קיים קשר שוטף והם נפגשו בחודשים האחרונים מספר פעמים, באיחוד האמירויות ובמצרים. בהתאם, התהדקו הקשרים בין המדינות ואף נחתם לאחרונה הסכם סחר ראשון מסוגו. בשנה האחרונה גדלו היקפי המסחר בין המדינות במאות מיליוני דולרים, ובעקבות החתימה על ההסכם צפויים אף לגדול עוד ולהגיע עד לכ-3 מיליארד דולר מדי שנה".
השניים דנו גם במספר סוגיות אזוריות ובראשן הדאגה המשותפת מהתנהלותה של איראן, מהטרור שהיא מפעילה באמצעות זרועותיה ותוכניתה הגרעינית.
