חשבון חשמל
חשבון חשמלצילום: חברת החשמל

חברת החשמל פרסמה הבוקר מכרז תקדימי ליצירת שיתופי פעולה עם כל רשתות הקמעונאות לצורך תשלום חשבון החשמל מכל מקום בכל מצב, במזומן או באשראי.

במכרז שפורסם היום, פונה חברת החשמל לספקים בבקשה לקבלת שירותי הפעלת עמדות שירות לביצוע תשלום חשבונות ובכך לאפשר ללקוחות המעוניינים בכך לשלם את חשבון החשמל במגוון רב וזמין יותר של מקומות, בנוחות וביעילות תוך חסכון בזמן ההערכות הן כי רשתות הקמעונאיות הגדולות במשק יגשו להליך.

אורן הלמן, סמנכ"ל שירות ושיווק בחברת החשמל: "הרצון שלנו הוא לייעל ולשפר כל הזמן את חוויית הלקוח ואיכות השירות ללקוח. ככל שתהליכי תשלום הופכים לזמינים יותר כך נחסך ללקוחות ה"מזומן" הצורך להגיע פיזית לקופות תשלום ייעודיות או לבנק הדואר.

לחברת החשמל יש לקוחות רבים מציבורים שונים וגם לקוחות מוחלשים, שמעדיפים לשלם את חשבונותיהם במזומן - ובכוונתינו להעמיד לרשותם אפשרויות בחירה בפריסה ארצית, קרוב לבתיהם. אני קורא לכל חברה שעומדת בתנאי הסף לגשת למכרז ולהיות שותפה שלנו ביצירת מענה הוליסטי ללקוחות, כך ששני הצדדים ירוויחו".

למכרז באתר החברה לחצו כאן