
ח"כ דוד ביטן מהליכוד מעריך בראיון לליאת רגב כי אין שום סיכוי לממשלה חלופית. "אנחנו צריכים ללכת לבחירות".
"אין סיכוי. אנחנו צריכים ללכת לבחירות על מנת לקבל 61 מנדטים, כל הסיפור של רשימות נוספות שיהיו אבן ריחיים על ראשנו ולא ייתנו לנו לעשות שום דבר פוגע בסיכויי הליכוד, למשל תקווה חדשה. אנחנו לא צריכים אף אחד".
ביטן הבהיר כי הניסיון של יולי אדלשטיין להתמודד מול בנימין נתניהו הוא שגיאה קשה, "הוא אדם חכם ואני מקווה שיסיר את מועמדותו".
לשאלה אם בן גביר יכול להיות שר בממשלה הבאה השיב ביטן בחיוב, "אתם רגילים לבן גביר שלפני 20 שנה, הוא השתנה והוא לא אותו אדם".
ביטן ציין עוד כי לליכוד אין צורך היום באיילת שקד ולכן לא יוצע לה דבר במפלגה. "ב-2019 היתה לה אפשרות להביא לנו קולות, היא היתה פופולארית, היום היא לא. ככל שהזמן עובר לא צריך אף אחד, חוץ ממי שעזרו להפיל את הממשלה - סילמן ואורבך, שצריך לשריין אותו, כי הוא יו"ר ועדת הכנסת וצרכים אותו עדיין".
