מנהל נמל התעופה בן גוריון, תא"ל (במיל') שמואל זכאי הודיע היום (ראשון) על כוונתו לסיים את תפקידו בסוף שנת 2022, זאת לאחר 12 שנים בהן ניהל את נתב"ג ו-18 שנים בתפקידים בשונים ברשות שדות התעופה.
זכאי כיהן בעבר בתפקידי מנהל חטיבת הביטחון, סמנכ"ל מסופים ושדות תעופה פנים ארציים, וסמנכ"ל נמל התעופה בן גוריון.
הוא ימשיך לכהן בתפקיד בקיץ ובתקופת חגי תשרי הנחשבות מאתגרות במיוחד לנמל התעופה ויערוך חפיפה עם מחליפו שטרם מונה, בחודשים האחרונים של השנה.
מוקדם יותר נכנס האלוף (במיל') חגי טופולנסקי לתפקידו כמנהל הכללי של רשות שדות התעופה. טופולנסקי נבחר לתפקיד על ידי השרה מרב מיכאלי לאחר שהומלץ לתפקיד ע"י ועדת איתור, בראשות מנכ"לית המשרד, מיכל פרנק.
בתפקידו האחרון בצבא כיהן טופולונסקי כראש אכ"א ולפני כן כראש המטה וסגן מפקד חיל האוויר, ראש להק אוויר, מפקד בסיס חצרים וראש מחלקת תכנון וארגון בחיל האוויר. בשלוש השנים האחרונות שימש בתפקיד סמנכ"ל בכיר בחברת אלביט.