
חבר מועצת העיר חיפה, קיריל קארטניק, מחה על תקיפת פקח עירוני על ידי שני ערבים בחוף 'מרידיאן' בחיפה בשבת האחרונה.
קארטניק דיבר בישיבת מועצת העיר, ולפתע ראש העיר חיפה עינת קליש רותם קמה ממקומה ועזבה את אולם הישיבות.
כאות מחאה על העזיבה, חבר המועצה קארטניק המשיך את נאומו בפני תמונתה של קליש ו'שאל' אותה: "מה את רוצה להגיד על זה שמגיעים לפה אנשים מהכפרים והם תוקפים את התושבים שלנו וגם תוקפים את הפקחים. איך צריכים להתנהג התושבים שלנו?".
תקיפת הפקח אירעה כאמור בשבת האחרונה, בעת ששני ערבים הגיעו למשרדו של הפקח בחוף וביקשו ממנו להטעין את הרמקול שלהם בתוך המשרד.
הפקח הסביר להם שהדבר לא אפשרי והם החלו לקלל אותו ואך להכות אותו. מתרחצים שהיו במקום הפרידו ביניהם. לאחר שהפקח עזב את החוף, הוא הבחין בשני הצעירים כשהם עוקבים אחריו.
השניים תקפו שוב את הפקח באין מפריע עד להגעת כוחות משטרה שהוזעקו למקום על ידי אזרחים שנכחו באזור. שני התוקפים, בני 20 ו-40, נעצרו על ידי המשטרה.
