הולה הולה בשוק הכרמל
הולה הולה בשוק הכרמלצילום: קובי פינקלר

שוקי ישראל הולכים ותופסים תאוצה. את שוק מחנה יהודה בירושלים אי אפשר כבר כמה שנים להכיר בשעות הערב והלילה. משוק ירקות ופירות במשך היום, הפך המקום בשעות הערב לברים, בתי קפה ומסעדות.

עכשיו הטרנד הזה הגיע גם לפאתי שוק הכרמל באזור כרם התימנים והנהירה למסעדות גדולה.

אבל שונה מכולם גם באופייה, גם בייחודה, גם בנראותה היא מסעדת הולה הולה השייכת לשף שקד פחימה, שמפעיל בשוק גם את מסעדת דואה (תבלין מצרי אם התעניינתם) הבשרית והכשרה.

הולה
צילום:קובי פינקלר

ייחודה של המסעדה (כזו הממוקמת בהיותה בתוך השוק), הוא במבחר הטעמים המגיעים היישר מהשוק.

זה יכול להיות בדמות מנת פתיחה של כרובית שאך זה נקטפה,העשויה היטב בתוך רוטב נפלא ואיכותי, זה יכול להיות טרטר מוסר ים עם גבינה לבנה, סומאק, נענע, עירית וצ'ילי אדום, אסאדו על בסיס בטטה על קרם פרש עם גרידת לימון, רוטב פונדו ואגוזים או ברוסקטה עם טונה אדומה, סלסלת עגבניות ואיולי שום.

הולה- פסטה כמהין
צילום:קובי פינקלר

אלו באים לצד מבחר קוקטיילים שפותחים לך את התיאבון היטב. בקשו את אבא שמעון (טרופי ומרענן) או את איילת החן (מלפפון, נענע וטוניק מזרח תיכוני) כיאה למיקום המסעדה.

אבא שמעון ואיילת החן
צילום:קובי פינקלר

השרות נהדר. אור אליהו מנהל ביד רמה ובוטחת את צוות המלצרים שיודעים להסביר היטב כל מנה.

גם מבחר המנות העיקריות משובחות ביותר. ריזוטו עם 5 סוגי פטריות כמהין וגבינת פרמזן מוסר ים על פירה כמהין עם ברוקולי או סלמון עם ירוקים .

בהיותה של המסעדה כשרה בכשרות מהודרת של רבנות תל אביב מצאנו כיור עם נטלה מהודר, שירותים מצוחצחים ואוירה של חן בכל פינה.

הולה קינוח שמימי
צילום:קובי פינקלר

המקום פתוח בימות השבוע משעות הצהריים ועד אחרון הלקוחות ובימי שישי מ-12:00 ועד 16:00. חניה מומלצת בחניון השוק המצוי 50 מטר מהמסעדה בצד הדרומי של השוק.

יחיא קאפח 3, תל אביב שוק הכרמל.