
הזמר והיוצר עומר אדם אכזב מעריצים רבים שהגיעו אמש (חמישי) להופעה בפארק הירקון, רכשו כרטיס במאות שקלים ונהנו מהופעה שנמשכה רק 58 דקות.
אדם התנצל הבוקר והסביר מדוע ההופעה נמשכה זמן קצר: "אני קורא חלק מהתגובות שלכם ומרגיש בדיוק כמוכם, שלא היינו מספיק זמן ביחד ואני מרגיש שאני חייב לכם הסבר הכי אמיתי שיש".
"בחרתי להביא אמן בינלאומי גדול (ניקי ג'אם) שיהיה איתי על אותה במה כי רציתי לתת לכם חוויה עוד יותר מטורפת, מפתיעה, מיוחדת. אני רוצה שתדעו שאין משהו שמבאס אותי יותר מזה שלא יכולתי להישאר אתכם עוד.
''היינו צריכים לעמוד גם בחוקים של זמני הופעות בפארק הירקון, מבחינתי הייתי שמח לשיר איתכם כל הלילה. אתם יודעים כמה אני אוהב להופיע, לתת את הנשמה ולעשות ביחד איתכם את המסיבות הכי משוגעות שיש.
''מבטיח לכם שבפעם הבאה זה יהיה רק אני ואתם עד שיימאס לכם ממני! טוב קצת חפרתי, אבל זה רק בגלל שאתם חשובים לי, נהנתי מכם בטירוף, שתהיה שבת שלום", איחל אדם.
התגובות לא איחרו לבוא: "הפוסט יותר ארוך מההופעה. תתבייש לך. שיתקת מדינה שלמה, זילזלת בקהל שלם שכל הדרך אל המופע עברו תלעות. הופעה ביזיון. אתה רחוק ומנותק כנראה מהמציאות. לך תתרום את כל הקופה שעשית על הרב של כולם. לפחות זה יצדיק את הרווח שעשית עליינו. חצוףףףף", כתב אחד הגולשים (השגיאות במקור).
גולש נוסף הגיב: "מה הקשר זמנים של פארק הירקון תמציאו משהו אמין יותר. יש הופעות בפארק הירקון שנמשכות כל הלילה ועובדה שפעם קודמת הופעת יותר. בבקשה תחפש שקר אמין יותר".
"ממש ביזיון", כתבה הגולשת קארין, "לא אופייני לעומר אדם שעה הופעה, כתב הגולש אביחי, "להביא 42 אלף איש לביזיון כל כך גדול, הוא אמור לעשות חושבים על עצמו".
