טופז דויטש רם ופעילי הליכוד
טופז דויטש רם ופעילי הליכודצילום: ללא קרדיט

מחזה חריג נרשם היום (שישי) מול ביתו התל אביבי של נשיא בית המשפט העליון לשעבר השופט בדימוס אהרון ברק.

על רקע הפרסומים בדבר סירובו של ברק לאפשר לשכניו לבנות מרפסות שמש בבניין, המועמד לנציג מישור החוף בפריימריז בליכוד טופז דויטש רם הפגין עם פעילי הליכוד מול ביתו של השופט כשהם מלווים בשופל.

"נביא את ה-9D כי נמאס לנו להיות ילדי הכאפות של החונטה המשפטית", אמרו המפגינים. ''אתה לא נותן לשכנים שלך לבנות מרפסות ואנחנו לא ניתן למהפכה החוקתית שיצרת להמשיך להרוס את מדינת ישראל".

בדברים שנשא בהפגנה אמר דויטש-רם: "הליכוד כבר לא יהיה הליכוד של דן מרידור. אנחנו לא נהיה בני בגין יותר. אנחנו פה עם השופל החוקי, הדמוקרטי, השופל הקדוש, שיחזיר את ישראל להיות דמוקרטיה שיכולה להגן על עצמה. אנחנו לא מתנצלים. אנחנו פה כי אנחנו רוצים את ה-9D. כי נמאס לנו לשלם על מחבלים, נמאס לנו לראות מסתננים".

דויטש רם הוסיף: "אהרון ברק, אתה לא נותן לשכנים שלך לבנות מרפסות ואנחנו לא ניתן למהפכה החוקתית שלך, להמשיך להרוס את מדינת ישראל. אנחנו דור ה-Z אנחנו הדור שנביא את ה9D כי נמאס לנו להיות ילדי הכאפות של החונטה המשפטית".