
ראש מועצת שומרון יוסי דגן העומד בראש מטה V22 וראש עיריית צפת שוקי אוחנה סיכמו על שיתוף פעולה הדוק במטה V22 כדי לעלות את אחוזי ההצבעה במטרה להביא לניצחון הימין.
צוות שיתופי מיוחד יפעל בעיר צפת בשיתוף פעולה עם מטה V22 כדי להגיע לאחוזי הצבעה גבוהים ביום הבחירות.
אוחנה הסביר את התגייסותו למהלך: "אני שמח לשתף פעולה עם ידידי ראש מועצת שומרון יוסי דגן למען הצלחת המחנה הלאומי בבחירות הקרובות, אנו רואים חשיבות רבה במימוש זכות ההצבעה כדי לחזק את ארץ ישראל והימין. אני קורא באופן אישי לשיתוף פעולה מלא של ראשי ערים נוספות במאמץ להצלחת המחנה הלאומי והליכוד בבחירות הקרובות".
במטה V22 מספרים כי בימים הקרובים יצטרפו ראשי ערים נוספות לפרוייקט וכי בזמן הקרוב יתקיים מפגש רכזים מכל רחבי הארץ.
כזכור, בשבוע שעבר הודיעו דגן ופעיל הימין סוכות על פתיחת מטה פעולה בשם V22, שיפעל להגברה דרמטית של אחוזי ההצבעה בפריפריה ביום הבחירות.
"זוהי חגיגה אמיתית לדמוקרטיה", אמר דגן. "אני שמח מאוד על השותפות עם ראש עיריית צפת שוקי אוחנה, שהוא שותף אמיתי במאבק על ארץ ישראל, ושילוב הזרועות של השומרון והגליל בדרך לניצחון. המצב בו חלקים נרחבים מהעם לא מממשים את זכותם הדמוקרטית ביום הבחירות והממשלה הנבחרת לא משקפת את רצון העם הוא מצב אבסורדי שנוצר מכל מיני סיבות, ואת זה אנחנו הולכים לשנות".
"רוב העם הוא לאומי, מסורתי, ותומך בחיזוק ההתיישבות בירושלים וביהודה ושומרון. אני מצביע ליכוד ואפעל לכך שהמפלגה תהיה גדולה ככל האפשר, אך אנו חייבים לדאוג שכלל מצביעי המחנה הלאומי פשוט ייצאו מהבית ויצביעו", כך דגן.