
גן לאומי יחיעם – סיורי דמדומים ונגינה על העוד
רוצים לצלם תמונות שקיעה מטורפות ממרפסת מבצר צלבני? באוגוסט הזה זה יהיה אפשרי!
במבצר יחיעם מבנים מהתקופה הצלבנית ומהתקופה העות'מאנית, וכשמגיעים אליו מבינים מהי משמעות המילים עוצמה, טבע ונוף. העולים למרפסת העליונה ייהנו מבריזה נעימה ושקיעה מרהיבה, וממנגינות נעימות של נגן עוד מקצועי.
- ימי חמישי 25.8, 18.8, בשעה 18:00 | לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן

גן לאומי עבדת – סיור "טבע זום אין" בשקיעה היפה בישראל
יצא לך לצלם שקיעה מהאקרופוליס? היישוב עבדת, המשקיף על בקעת צין המרהיבה, משופע במקדשים נבטיים, מערות קבורה, גתות ובתי מרחץ. בשעות השקיעה, נצבעים המבנים העתיקים בזהוב ומאפשרים הזדמנויות צילום יוצאות דופן. במהלך הסיור המודרך, תלמדו על החיים בלב המדבר ותבקרו במגוון אתרים למרגלות ההר ועל פסגתו. מתאים לכל הגילאים.
- בימי חמישי ושישי באוגוסט, בשעה 17:00 | לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן

גן לאומי כוכב הירדן – הרפתקה במבצר
פעילות קיץ חווייתית בגן לאומי כוכב הירדן. רוצים להכיר את סודות המבצר הצלבני השמור ביותר בארץ? במיוחד לקיץ, הגן הלאומי פותח את שעריו בשעות אחה"צ והערב הקרירות לאור תאורת לילה קסומה. יחד נהלך במעברים הנסתרים של המבצר, ונהנה מעולם שלם של סיפורים על חיי
- ביום חמישי 11.8, בשעות 18:30, 20:00 | לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן


גן לאומי מגדל צדק – חוויות שקיעה וערב לפתיחת הסופ"ש: מצודה, טבע ומה שביניהם
טיול ערב עצמאי וסיורים מודרכים בגן לאומי מגדל צדק בשעות הנעימות של היום בימי רביעי וחמישי בחודש אוגוסט. אתם מוזמנים להגיע אחר הצהריים ובערב לטיול באופן עצמאי או להצטרף להדרכות ללא תשלום. תוכלו לבחור בין מגוון רחב של סיורים שבאתר.
- ימי רביעי וחמישי באוגוסט, משעות הבוקר ועד השעה 22:00 | פירוט מלא של שעות הסיורים השונות, לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן

גן לאומי תל חצור – היסטוריה עם שקיעה צבעונית
בימי חמישי באוגוסט שערי האתר יהיו פתוחים עד הערב, ובדרככם צפונה תוכלו ליהנות מנקודת תצפית ומבריזה מקומית בגן לאומי תל חצור. אתם מוזמנים לטייל לבד או להצטרף לסיור מודרך על ידי מורה דרך. בסיור תשמעו על תולדות המבנים המופלאים שבנו מלכי חצור ותושביה מתקופת הכנענים ועד גלות עשרת השבטים.
- ימי חמישי באוגוסט, בשעה 17:00 | לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן
לכל פעילויות וחוויות בשעות הערב בחודש אוגוסט בגנים או בשמורות היכנסו לאתר רשות הטבע והגנים