שפיכת זבל בהר הביתארגון "בידינו- למען הר הבית"

אנשי השטח של תנועת "בידינו - למען הר הבית" חושפים היום (רביעי) כי חילול הר הבית ממשיך ביתר שאת בימים אלה - שבועיים לאחר תשעה באב וציון חורבן בתי המקדש.

לאחר שאנשי 'בידינו' חשפו כי עתיקות ואבני הר הבית נזרקים ומתבזים לעיני כל, כעת הם חושפים תופעה חדשה לפיה משאיות אשפה שופכות את הפסולת אותה הן מובילות ברחבי הר הבית, במקום אשר על פי המסורת היהודית נחשב לקדוש ביותר בתוך הר הבית - שטח העזרה אל מול מקום המקדש.

בתיעוד מהבוקר, נראית משאית אשפה של הוואקף שופכת זבל מול מקום המקדש וזאת ללא כל אכיפה ושמירה על המקומות הקדושים מצד מדינת ישראל.

אנשי הארגון פנו עם המקרה למנכ"ל רשות העתיקות אלי אסקוזידו שהעביר תלונה למשטרה בדרישה כי תפעל להגן על העתיקות שבמקום, דבר שעד כה לא התבצע כלל.

תום ניסני, מנכ"ל ארגון "בידינו" מסר כי "אחרי משחקי הכדורגל ברחבי הר הבית וביזוי עתיקות מהר הבית כעת מגיע שלב נוסף בהפיכת הר הבית למגרש המשחקים של הערבים. ואחרי שהבנו שלהר הבית אין באמת כל ערך בעיניהם, הגיע הזמן שמדינת ישראל תתחיל לאכוף את ריבונותה במקום הקדוש בעולם ותחליט אם היא רוצה להיות בעלת הבית בהר. המדובר בעוד מחזה כואב והזוי של שפיכת פסולת באתר הכי קדוש בעולם. בושה וחרפה לעם היהודי".