
מפקד מחוז ש"י במשטרה, ניצב עוזי לוי, נפגש אתמול (רביעי) עם ראשי הרשויות מאזור יהודה, שומרון ובקעת ירדן, וכן עם ראשי מועצת יש"ע.
בפגישה השתתפו מפקדי המרחבים וקצינים בכירים ממחוז ש''י שביקשו לשמוע את צרכי הרשויות ולעדכן אותם בעשייה המשטרתית הרחבה המתקיימת בערים והיישובים, לחזק את קשרי העבודה ולתת פתרונות לאתגרים של הרשויות.
מחוז ש"י נותן שירות לכ-500 אלף ישראלים ופועל כל העת על מנת לשפר את שירותי המשטרה לתושבים באמצעות שני מרחבים (יהודה ושומרון) שבהם ישנן שש תחנות משטרה הפרוסות ברחבי המחוז, לרבות 5 נקודות קצה בבקעת הירדן, בצפון השומרון, הר חברון, קדומים ומגילות באזור ים המלח.
במהלך הפגישה עלו מספר נושאים מרכזיים וחשובים שאיתם מתמודדות הרשויות כמו הקטל בדרכים. מפקד המחוז הקשיב ופרס בפני הנוכחים את עשיית המשטרה בנושא ואף החליט כי יוקם צוות המשותף למשטרה ולרשויות, אשר יבצע חשיבה משותפת על מנת להביא לצמצום התופעה.
מפקד המחוז ניצב לוי אמר "משטרת ישראל תמשיך לעבוד בשיתוף ראשי הרשויות וגורמי השת"פ הנוספים, על מנת לתת שירות מיטבי לתושבי המחוז והבאים בשעריו. מחוז ש"י נמצא במקום הראשון בסקר השירות הארצי במתן שירות לאזרח וכך צריך להמשיך.
''אני ער לנושא הקטל בדרכים ופועל כל העת יחד עם קציני ושוטרי המחוז על מנת לצמצם את התופעה, אחד היעדים שהצבתי לשנת העבודה 2022, הוא תופעת הרכבים שהורדו מהכביש (משטובות) שהינו גורם סיכון גדול ומשמעותי'', הוסיף ניצב לוי.
