מתוך הסרט 'בחורים טובים'
מתוך הסרט 'בחורים טובים'"באדיבות סרטי יונייטד קינג"

לשדך את התלמיד הכי מצטיין בישיבה, שהוא במקרה גם אשכנזי אשכנזי ממשפחה טובה, הייתה אמורה להיות המשימה הכי קלה של ברוך, אבל העניינים מסתבכים כשאותו תלמיד מצטיין מתאהב דווקא בחברתה הטובה של אחותו הקטנה. שהיא, "לא עלינו", מרוקאית.

את הסיפור הזה כבר שמענו, קראנו וראינו בהמון גרסאות, אבל סרט חדש של הבמאי ארז תדמור שיעלה בבתי הקולנוע עוד שבועיים מנסה לעשות זאת בצורה שעוד לא ראינו - קומדיה רומנטית שקצת מזכירה את הסרטים האיטלקיים של שנות הארבעים והחמישים.

בסרט, שנקרא 'בחורים טובים', מככבים עמית רהב (כוכב נטפליקס החדש), מאור שוויצר, ליאנה עיון, עירית קפלן, גיא לואל ועוד, ואת שיר הנושא שלו כתב (יחד עם פטריק סבג) הלחין ומבצע לא אחר מאברהם טל.

בסרט החדש תדמור מנסה לפתוח לנו את הלב ואת השער לעולם השידוכים הסוער והסוחף של הצעירים, ה"ספיד-דייטינג" של המגזר החרדי, והוא עושה זאת דרך הומור ורגעים דרמטיים בהם נוגע הסרט בקרביים של עולם השידוכים החרדי. החל מהחוקים הנוקשים, מעמדות חברתיים ועד הדמויות שנזנחו בשולי החברה.