חיים כהן
חיים כהןצילום: פלאש 90

השף חיים כהן סותר היום (רביעי) את עדות העוזרת האישית של ארנון מילצ'ן, הדס קליין, בתיק 1,000.

כהן השיב לטענת קליין לפיה כשהיו לראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו ולאיש העסקים ארנון מילצ'ן ארוחות משותפות במעון ראש הממשלה - מילצ'ן היה זה ששילם עליהן.

השף כתב בתגובה בחשבון הפייסבוק שלו: "לא קראתי את הפרוטוקולים של בית המשפט, אני ניזון ומסתמך על העיתונות בלבד (כמו רובינו)".

הוא סיפר כי "באחת הארוחות שבישלתי אצל ארנון מילצ׳ן (אחת מתוך מספר ארוחות שבהן התארחו הפוליטיקאים החשובים (ביחד, לרוב לחוד) אנשים כמו נשיא המדינה שמעון פרס ז"ל, ציפי לבני, אהוד ברק ועוד) באחת הארוחות האלו... בקשה ממני הגברת נתניהו שאבוא לבשל בבלפור להם ולנשיא המדינה. הסכמתי מייד וקבענו שידברו איתי מבית ראש הממשלה ונסגור את הפרטים. ארנון מילצ׳ן מייד קם מהשולחן לקח אותי הצידה ולחש לי: אני משלם את הארוחה שלהם, אני סרבתי מייד בתוקף, היה זה יום שלישי בשבוע ארבעה ימים אחרי הארוחה בבית מילצ׳ן הגענו לבלפור ובישלנו למשפחה ולנשיא כמתוכנן".

"את התשלום לארוחה קבלנו כמו שקבענו מבית ראש הממשלה מתקציב האירוח כמקובל, 198 שקלים לסועד ועוד סכום למלצר. בלפור הזמין ובלפור שילם. את כל הארוחות שבישלתי לארנון מילצ׳ן אצלו בבית שילם מילצ׳ן, את הארוחה שבישלתי בבלפור שלמו לי מבלפור", סיכם כהן.