הפתקים בקלפי
הפתקים בקלפיצילום: הדס פרוש, פלאש 90

על פי סקר פאנלס פוליטיקס, בהנהלת מנחם לזר, עבור "מעריב־סופהשבוע", לו הבחירות לכנסת ה־25 היו מתקיימות היום הליכוד, בראשות בנימין נתניהו, מובילה בראש ללא שינוי - עם 31 מנדטים.

יש עתיד, בראשות יאיר לפיד, מתחזקת במנדט ועולה ל־25. המפלגה השלישית בגודלה היא הציונות הדתית-עוצמה יהודית, בראשות סמוטריץ' ובן גביר, עם 13 מנדטים.

מפלגת המחנה הממלכתי, בראשות בני גנץ, נחלשת השבוע במנדט ויורדת ל־12.

בגזרה החרדית ש"ס נותרת עם 8 מנדטים, ואילו יהדות התורה, מתחזקת השבוע ועולה במתכונת המשותפת עדיין מ־6 ל־7 מנדטים. בהמשך נמצאת הרשימה המשותפת, בראשות איימן עודה, עם 6 מנדטים.

מרצ מקבלת בסקר 5 מנדטים, כמו בסקר הקודם, וכך גם ישראל ביתנו, בראשות אביגדור ליברמן, בעוד מפלגת העבודה, בראשות מיכאלי, יורדת מ־5 ל־4 מנדטים ומתקרבת קרבה מסוכנת לקו האדום. את רשימת המפלגות סוגרת רע"ם, עם 4 מנדטים.

מתחת לאחוז החסימה נמצאות שבע רשימות. הרוח הציונית, בראשות איילת שקד ויועז הנדל, מגיעה בסקר הנוכחי ל־1.9% בלבד, ממש כמו בסקר הקודם. לעומתה, מפלגת צעירים בוערים, בראשות הדר מוכתר, שאפילו עדיין לא הרכיבה רשימה - מתחזקת ועולה השבוע מ־0.6% ל־1.1%.

מתחתיה חופש כלכלי, בראשות אביר קרא – 0.8%; המפלגה הכלכלית, בראשות פרופ' ירון זליכה – 0.6%; הבית היהודי, בראשות יוסי ברודני - 0.2%; וישראל חופשית ודמוקרטית, בראשות אלי אבידר ורשימת עלה ירוק-אוסרת אל־ אסלאמיה - עם 0.0% כל אחת.

מבחינת הגושים, לאף אחד אין בינתיים 61 לצורך הרכבת ממשלה. גוש הליכוד עולה במנדט ל־59, כשבתווך הרשימה המשותפת עם 6. מבחינת התאמה לראשות הממשלה, נתניהו מוביל עם 43%, כשאחריו יאיר לפיד עם 33% ובני גנץ עם 17%.

בסקר השתתפו 704 חברים בפאנל המשיבים של Panel4All לביצוע מחקרים על גבי האינטרנט. הסקר בוצע על גבי מדגם מייצג של האוכלוסייה הבוגרת במדינת ישראל מגיל 18 ומעלה, יהודים וערבים כאחד. הוא נערך בתאריכים 7־8 בספטמבר 2022. טעות הדגימה המרבית: 3.7%.