
ארגון מאירים בראשות עורכת הדין רוני ססובר מגיב לדברים שאמר יוסי ברודני הבוקר נגד ההפגנה שהתקיימה ביום שישי מול בית הספר בו לומד תלמיד טרנסג'נדר.
"אין פלא שראש העיר שתמך מלכתחילה בשקר ובהסתרה מצטרף להסתה הפרועה והשקרית של ארגוני השמאל הפרוגרסיבים כנגד תושביו שלו", מסרו מטעם הארגון.
"גם ברודני יודע היטב שההפגנה לא הייתה כנגד הילד אלא כנגד החמ"ד והעירייה בראשותו שתמכו והסתירו מההורים במשך מספר שנים את המקרה".
לדברי הארגון, "ברודני עצמו בחר להתעלם במפגיע מההורים ומהמכתבים שהופנו אליו כבר במהלך הקיץ ע"מ להגיע לפתרון שקט ומוסכם שיאפשר להורים להמשיך לחנך את ילדיהם ע"פ אמונתם".
לסיום מסרו מהארגון כי "מביש ומקומם שמי שמבקש את אמונו של הציבור הדתי לאומי בוחר להשתלח בהורים הנאבקים למען החינוך התורני שהם בחרו לשלוח אליו את ילדיהם ומעדיף לקדם הכנסת תכנים פרוגרסיבים בוטים הנוגדים את ההלכה והיהדות למוסד החמ"ד".
ברודני, ראש עיריית גבעת שמואל שבעירו הפגינו נגד תלמיד טרנסג'נדר בבית ספר דתי, יצא נגד המחאה הקולנית של ההורים ואמר בגלי צה''ל: "להפגין נגד ילד? זו טעות בכל צורה - ברור שיש דעות שונות, אבל לא צריך לנהוג בקיצוניות. אני לא מתפלא שמי שבא להפגנה זה רוני ססובר ומיכל וולדיגר".