
ראש האופוזיציה ויושב-ראש הליכוד בנימין נתניהו החליט לשריין את סגן ראש מח"ש לשעבר משה סעדה ברשימת הליכוד.
לנתניהו חמישה שריונים במקומות 14, 16, 28, 37 ו-43. הוא הודיע כי החליט לשריין את עמיחי שיקלי במקום ה-14, עידית סילמן במקום ה-16, משה סעדה במקום ה-28, צגה מלקו במקום ה-37 ויוסי פוקס במקום ה-43.
נתניהו אמר: ''חברות וחברי הליכוד בחרו בפריימריז רשימה מעולה שתביא לישראל ממשלה יציבה ל-4 שנים טובות שבהן נדכא את הטרור, נחזיר את הגאווה הלאומית, ונוריד את יוקר המחייה. יחד עם כל חברות וחברי הנבחרת שלנו אנחנו נביא 4 שנים יציבות לישראל עם ממשלה לאומית חזקה ויציבה''.

סעדה היה מחוזר על ידי מפלגת הציונות הדתית ובימים האחרונים נעשה גם ניסיון מצידה של איילת שקד והבית היהודי שישתבץ ברשימה לכנסת, אך ככל הידוע הוא סירב.
סעדה מוכר בעיקר בשל תפקידו כסגן ראש המחלקה לחקירות שוטרים ולאחר שסיים את תפקידו במח"ש, הוא האשים את היועמ"ש לשעבר אביחי מנדלבליט, מפכ"ל המשטרה לשעבר רוני אלשיך ופרקליט המדינה לשעבר שי ניצן בטיוח פרשות.
ראש העיר גבעת שמואל יוסי ברודני, מספר 2 ברשימת הבית היהודי, טען הבוקר (רביעי) בראיון לכאן רשת ב' כי סגן ראש מח"ש לשעבר משה סעדה לא יתמודד בבחירות לכנסת ה-25, ולא ייכנס לחיים הפוליטיים.
ברודני הביע התנגדות להקמת קואליציה עם רע"מ והרשימה המשותפת: "הם לא יכולים לדאוג לעתיד העם היהודי בישראל ולא יכולים לשבת בקואליציה נקודה. אנחנו צריכים לקבל החלטות על מה שקורה בעזה ובשומרון, ולא יכולים שהם יקבלו בשבילנו את ההחלטות".
