
למרות הודעת נתיבי איילון הבוקר (ראשון) כי אין חשש לבולענים נוספים באזור מחלף השלום, במהלך הלילה אותרו אזורים שבהם עלה חשד כי יש בהם בולענים נוספים, כך דווח בחדשות כאן ב'.
על פי הדיווח, האזורים, שנחשפו באמצעות חברה פרטית שמתמחה בסקירת שטחים מתחת לקרקע, נקדחו ונאטמו.
מוקדם יותר ביקרה במקום בו נפער הבולען שרת התחבורה מרב מיכאלי. "אני שמחה שציבור נשמע לקריאה שלנו, ואני רואה שהתנועה הבוקר זורמת והדברים בשליטה. עשינו אתמול בלילה בדיקות מאוד מקיפות ולכן יכולנו לפתוח מחדש את הכביש מתוך ודאות שזה בטוח. בטיחות כל הנוגעות והנוגעים בדבר היא בראש מעיינינו ואכן בטוח לפתוח את הכביש וגם תנועת הרכבות התחדשה בשעה חמש בבוקר בכל הזהירות הנדרשת ובכל האחריות", אמרה מיכאלי.
היא ציינה כי "עכשיו נמשכת עבודת התיקון ועבודות נוספות כדי לוודא שלא יהיו שום הפתעות נוספות, ורק כשנהיה בטוחות ובטוחים שאכן הכל מתוקן והכל בטוח, היציאה הזאת, מצפון למחלף השלום תפתח מחדש".
היא ביקשה מהציבור להימנע עד כמה שניתן מלהגיע מצפון למחלף השלום. "אני רוצה לקרוא לציבור להמשיך להמנע ככל האפשר מלהגיע מצפון. ויותר מזה, זאת הזדמנות אדירה למצוא איך אפשר לנסוע ולהגיע בתחבורה ציבורית או שיתופית. אני שמחה גם ששר הביטחון אימץ את ההמלצה שלי ואפשר לחיילות וחיילים להגיע בצורה מדורגת ולצמצם את ההגעה לקריה והסביבה. זאת גם הזדמנות לראות בזה פיילוט להגעה מדורגת בימי ראשון לצבא ולמקומות עבודה כדי שגם בשגרה נוכל להפחית את העומס שלנו".
לפני כן חודשה תנועת הרכבות בפרוזדור האיילון ובתחנת השלום לאחר שהופסקה עקב הבולען שנפער באמצע נתיב הנסיעה לפני העלייה למחלף השלום בנתיבי איילון לכיוון דרום. רכבת ישראל הודיעה כי לאחר בדיקות מקיפות בשטח והתייעצות עם מומחים, הוחלט על חידוש תנועת הרכבות.
כביש איילון דרום נפתח לתנועה, אך העלייה במחלף השלום נותרה סגורה.