הרב יוסי שריד
הרב יוסי שרידצילום: ערוץ 7

הרב יוסי שריד, ממייסדי קרית חינוך במבשרת ציון, מספר בראיון לאתר 'מבשרת שלנו'' על הזכרונות שלו מח"כ איתמר בן גביר וכואב את המצב בבית היהודי.

תחילה נשאל למי יצביע בבחירות אך לא ענה שם ספציפי של מפלגה. "אני אצביע בעזרת ה' למפלגה דתית לאומית שהסקרים ינבאו לה שתעבור בבטחה את אחוז החסימה. אני לא מורה למי להצביע ולא נכנס לזה", אמר הרב שריד בפתח דבריו, תוך שהוא כואב על המצב בבית היהודי.

"אני שנים חבר הבית היהודי ועד היום. כואב לי על מה שקרה, שנכנסו דמויות חדשות, והרסו הכל. אנחנו במשפחה מעל 100 שנה חברי "תנועת המזרחי" שעלו לארץ לפני השואה וכל הזמן היתי בדרך של החינוך הממלכתי דתי".

עוד נשאל הרב שריד באתר 'מבשרת שלנו' אודות הזכרונות שלו מח"כ איתמר בן גביר, בן המקום. "הכרתי אותו לפני שנהיה פוליטיקאי היינו מתפללים ביחד היינו מדברים הרבה הוא איש חריף וכיף לדבר איתו. עכשיו אומרים שהוא משנה דעה. לדעתי, או שהוא רואה כעת מקרוב את הדברים אחרת או שהוא פוליטיקאי וזה בסדר לשנות דעה כי הוא אדם דוגרי ואינו בעל 2 פנים לא נראה אותו מתהפך", סיפר הרב.