
תלמידי הישיבה לצעירים בירושלים קנו את העליות ואת כיבודי תורה בשמחת תורה, כמידי שנה, בהתחייבות ללימוד תורה ועשיית ספורט.
התלמיד שקנה את כיבוד ההגבהה קנה זאת בהתחייבות לעשיית לא פחות מ-26,000 עליות מתח במהלך השנה הקרובה. חתן התורה התחייב ללמוד במשך שנה לא פחות מ-1,650 דפי גמרא. חתן בראשית התחייב ללמוד במשך שנה לא פחות מ-1,000 דפי גמרא עם פירוש רש"י ו'תוספות'.
את עליית הכהן קנה אחד התלמידים בהתחייבות ללימוד 2,050 פרקי משנה. עליית שלישי נקנתה בהתחייבות ללימוד 750 פסקאות מספריו של הרב אברהם יצחק קוק. עליית רביעי ב-500 סימנים במשנה ברורה, מפטיר ב-3,000 פרקי תנ"ך.
ישנם תלמידים שקנו כיבודים שונים בהתחייבות למשל ל-270 שעות כושר או ל-200 טיולים. את הכבוד באמירת התפילה לשלום המדינה קנה אחד התלמידים בהתחייבות לא לעבור, כהולך רגל, ברמזור אדום במשך שנה שלימה.
השנה שמחו התלמידים בשמחת תורה יחד עם תושבי קריית אונו. תלמידי הישיבה התפרסו בבתי הכנסת השונים בעיר וברחובות, והאירו באור שמחת תורה את האזור סביבם.
ישראל קלר, תלמיד כיתה י"א בישיבה, סיפר בשיחה עם ערוץ 7: "ברגע שנכנסנו לבית הכנסת, מיד התחממה האווירה, יהודים בגילאי הסבים שלנו רקדו כמו בני עשרים רכובים על כתפינו, נשים מבוגרות דמעו מהתרגשות, וכל תושבי המקום הרעיפו עלינו אהבה, סוכריות, שתיה ומה לא".
במוצאי החג התלמידים יצאו להקפות שניות עם ראש העיר ישראל גל ורב העיר הרב רצון ערוסי, שבירכו אותם ושיבחו אותם על שמחת החג שהביאו לעיר.
