
יו"ר מפלגת העבודה, השרה מרב מיכאלי, תקפה הערב (חמישי) במלים קשות במיוחד את יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו.
"יצחק רבין נרצח רצח פוליטי בשיתוף פעולה של בנימין נתניהו ובן גביר של אז", אמרה מיכאלי, למורת רוחו של המראיין ששאל אותה שוב ושוב אם היא רוצה לחזור בה מדבריה.
כשמיכאלי נשאלה על קמפיין הגוועלד של מפלגת העבודה אמרה: "לא מכירה את המושג הזה, מה שאנחנו אומרות זה שמפלגת העבודה היא ההצבעה האסטרטגית, להחלפת נתניהו למי שרוצה לוודא שבן גביר לא הופך לשר".
על התחזקות יאיר לפיד על חשבון המפלגות הקטנות אמרה: "אנחנו כולנו יודעים שהמשחק הוא גושי, הגוש צרך לנצח. אני אמליץ על יאיר לפיד כראש ממשלה. הוא ראש ממשלה מצויין".
מהליכוד נמסר בתגובה לדברי מיכאלי נגד נתניהו: "מדובר באמירה חסרת אחריות".
ח"כ איתמר בן גביר הגיב למיכאלי ואמר: "ההסתה המסוכנת של מיכאלי חוצה שוב ושוב קוים אדומים ומתירה את דמי. לא לחינם עלתה רמת האיומים עליי בתקופה האחרונה ומשמר הכנסת נאלץ לעבות את מעגל האבטחה עליי - בגלל ההסתה הפרועה שלה".