מרגישה בבית. בפעם הקודמת ששיחקה מכבי חיפה בשלב הבתים של ליגת האלופות, בעונת 2009/10, היא השיגה את רצף ניצחונות הבית הטוב ביותר שלה בליגת העל הישראלית שבכדורגל כשניצחה תשעה משחקים ביתיים רצופים.
הערב (מוצאי שבת), בעונה בה היא שוב משחקת בשלב הבתים של ליגת האלופות, עשתה חיפה צעד נוסף בדרך לשחזור אותו הישג עם ניצחון ביתי חמישי ברציפות, כשהפכה פיגור מוקדם לניצחון על מ.ס אשדוד בתוצאה 1:3.
חיפה שהובסה במחזור האחרון של ליגת האלופות על ידי אלופת צרפת פאריס סן ז'רמן עמוסת הכוכבים בתוצאה 2:7, נקלעה לפיגור מוקדם מול האורחים מאשדוד כאשר כובש שני השערים בצרפת, עבודלאי סק, כבש הפעם לשערו שלו בדקה ה-16.
בדקה ה-23 השוותה חיפה את התוצאה באותה הדרך, משער עצמי של בלם אשדוד ופיירו בשערו השלישי ברציפות בליגת העל הישראלית קבע מהפך בדקה ה-34 ודאג להוריד את חיפה לראשונה העונה להפסקת המחצית ביתרון.
במחצית השניה העייפות הכריעה את שחקני חיפה אך אשדוד לא ניצלה זאת בכדי ללחוץ ולהשוות ומוחמד אבו-פאני היה שם כדי להעניש עם שער בכורה שלו בליגת העל הישראלית העונה בדקה ה-73. שער שקבע את תוצאת המשחק והעלה את חיפה באופן זמני לראשות טבלת ליגת העל בכדורגל.