
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, (שלישי) בועדת הבחירות המרכזית בכנסת. את הנשיא ליוו יו"ר ועדת הבחירות השופט יצחק עמית ומנכ"לית הוועדה אורלי עדס.
הנשיא אמר בתום הביקור: "מיכל ואני סיירנו עכשיו במתקני הוועדה. ועדת הבחירות המרכזית היא גוף מקצועי מאוד שאמון על ניהול הבחירות, כמו שאתם יודעים לא מעט בחירות בשנים האחרונות. מאוד מרשים לראות את האופרציה המגוונת, המשוכללת, המבוקרת והאחראית ואני משוכנע שהועדה תעשה את עבודתה נאמנה וכמובן תשקף בכך את אמון הציבור בתהליך הבחירות".
"יש משהו בנתונים שמביאים לידי ביטוי את אמון הציבור בתהליך הבחירות, תהליך דמוקרטי, ראוי, שוויוני ומכבד, תהליך שמביא לידי ביטוי את ההחלטה של כל אחד ואחת מאיתנו", הוסיף.
הרצוג גם היפנה קריאה לאזרחים: "אני שב וקורא לציבור כולו, צאו להצביע ולהשפיע כי לכל קול יש השפעה. אני מאחל לכל אזרחי ישראל יום בחירות מוצלח ובהצלחה לכולם".

