הדרל'ה - שף גלילי
הדרל'ה - שף גליליצילום: קובי פינקלר

מסעדת הדרל'ה באגם מונפורט. ראשית לשם. גם אני טעיתי בתחילה. זהו פשוט שמה של בעלת המסעדה הדר. היא ובעלה השף סיון (פעם היו שמות כאלו לבנים.. ) פתחו מסעדת שף כשרה המשלבת חומרי גלם איכותיים, טעמים נפלאים, שרות אדיב ונוף עוצר נשימה.

המיקום מושלם. הכשרות מהודרת והאוירה נפלאה. זו מסעדה עם מטבח גלילי המשלב בשרים מובחרים, דגים טריים ומנות צמחוניות נפלאות.

מנת דגים גלילית
צילום: קובי פינקלר

והסיפור? בשנת 2005 החליטו בני הזוג סיון והדר אמסלם לעבור מתל אביב ולהגשים חלום. החלום הפך למסעדת שף כשרה.

המנצח על התפריט - השף סיון אמסלם – סיון בעל תעודה סוג 5 בדן גורמה של משרד התמ"ת ובוגר ה- HEG PROGRAM בביה"ס הגבוה ללימודי קולינריה הקורדון בלו בצרפת באוניברסיטת ריימס שמפיין ארדן, התשוקה לבישול ולמטבח הופיעה בגיל צעיר מאוד בשילוב עם האסתטיקה והאומנות.

האיבזור מושלם. ריהוט עץ כבד וכהה ומפות לבנות צחות לצד תאורה עמומה וחום אור נרות רומנטי. עוד גילוי -המסעדה מופיעה כחלק ממאגר המסעדות הידידותיות לחולי הצליאק וישנה מודעות גבוהה לנושא במטבח. אפילו הקינוח המהפנט של הסופלה שוקולד חם הנפלא שלנו הינו ללא גלוטן.

מנות ראשונות אחרות
צילום: קובי פינקלר

במקום, ארוחות צהרים וערב עשירות עם טעמים בלתי נשכחים הכשרות כאמור מהודרת, בשר חלק לדעת בית יוסף, ירק מהדרין ובישול ישראל. אגם מונפורט במיטבו.