כרמל שאמה הכהן
כרמל שאמה הכהןצילום: Moshe Shai/FLASH90

ראש העיר רמת גן, כרמל שאמה הכהן, חשף הערב (ב') כי הוא ראש העיר שנחקר במשך שעות ארוכות ברשות המיסים.

שאמה הכהן נחקר עם רעייתו מאז שעות הבוקר, ובערב שניהם שוחררו לביתם בתנאים מגבילים.

בדף הפייסבוק שלו סיפר ראש העיר: ''מוותר על איסור הפרסום ואם היה מותר לי הייתי משתף במלוא פרטי חקירתי היום ברשות המיסים. מדובר בי ואין לי מה להסתיר''.

לדבריו, לא נשאל בחקירה על עיריית רמת גן או על תפקידי הציבוריים הקודמים. ''החקירה הנוגעת לענייני הפרטיים על דיווחי חברה, שהקמתי לפני 24 שנים ושכבר לפני 13 שנים התפטרתי מניהולה בהתאם לחובה המוטלת עלי כל חבר כנסת.

''כמו כן נשאלתי על הכנסות מדירות פרטיות שבבעלותי ובבעלות משפחתי'', סיפר שאמה הכהן והבהיר כי שיתף פעולה עם החוקרים ומטבע הדברים לא יוכל לפרט יותר בנושא בשלב זה.

''לכל הדואגים והמחזקים תודה רבה ואני מאמין שגם כאן האמת תנצח. גם ביום לא נעים זה אני ממשיך להאמין ברשויות החוק ושלאחר בחינת הדברים הן תגענה, למסקנה כי דין התיק להיסגר. כבר מחר בבוקר חוזר לעבוד מסביב לשעון עבורכם'', עדכן ראש העיר.