תקלה במתן חיסונים לתלמידים: משרד הבריאות עודכן השבוע על ידי חברת פמ"י, כי לאחר מתן חיסוני שגרה מסוג דיפטריה, טטנוס, שעלת וחיסון נגד נגיף הפפילומה, שנעשו בסוף השבוע שעבר בבית ספר 'קוגל' בחולון, נמצא חוסר התאמה בין מספר התלמידים שחוסנו לבין מספר החיסונים שניתנו בפועל.
מיד עם היוודע האירוע משרד הבריאות החל בתחקיר האירוע מול החברה. בדו"ח אירוע חריג ששלחה החברה למשרד הבריאות התברר כי ככל הנראה אחד הילדים קיבל שני חיסונים מאותו הסוג במקום את שני החיסונים השונים.
"משרד הבריאות בודק את האירוע ואת נסיבותיו ואולם מממצאי הבדיקה הראשונית נראה כי מדובר בטעות אנוש", נמסר מטעם המשרד.
היום (רביעי) נערכה שיחה בין לשכת הבריאות המחוזית למנהל בית הספר, וכמו כן נערכות שיחות עם ההורים של הנערים ונערות שעלולים להיות מעורבים, על פי התחקיר הראשוני, באירוע.