
יהונתן יוסף, חבר מועצת העיר ירושלים מסיעת 'מאוחדים', מייחל למותו של חבר הכנסת אחמד טיבי (חד"ש-תע''ל) וזו לא הפעם הראשונה.
יוסף, נכדו של הרב עובדיה יוסף זצ''ל, הגיב בחשבון הטוויטר שלו "בקרוב אצלך" כאשר אחמד טיבי מחה על מותה של נערה פלסטינית שנהרגה ככל הנראה מאש צה''ל במהלך מעצר מחבלים בג'נין.
"ג׳נה זכארנה, בת 15 נהרגה מכדור בראשה כשהיתה על גג ביתה כשחיילי כיבוש בגנין ירו לעבר הגגות. עוד הרוג/ה פלסטינית שמתווספת לשנה הקטלנית ביותר מבחינת מספר ההרוגים הפלסטינים (ללא המלחמות על עזה) מזה שנים רבות. פשע מלחמה'', כתב טיבי ויהונתן יוסף כאמור הגיב לו ''בקרוב אצלך''.
בשיחה עם ערוץ 7 הסביר יוסף את דבריו: ''אחמד טיבי שימש כעוזרו של רב המרצחים עראפת ימח שמו, יו"ר ארגון הטרור פת"ח שרצח 11 אלף יהודים. טיבי מהלל שהידים, משבח רוצחים והכל בחסות שלטון החוק הישראלי. כיהודי ששונא שהידים ורוצחים אני מייחל ליום בו אחמד טיבי ימשיך לייעץ לערפאת בגיהינום''.
בעבר כתב יוסף לטיבי "יה שפן סלעים מצוי, בוא לשמעון הצדיק נטפל בך".
במענה לפניית ערוץ 7 נמסר מלשכתו של ח''כ טיבי: ''זו פעם שנייה ולכן הוגשה תלונה לקצין הכנסת''.

