בית"ר מול באר שבע הערב
בית"ר מול באר שבע הערבצילום: האתר הרשמי של בית"ר ירושלים

האחת הגיעה עם רצף של שישה ניצחונות, האחרת עם ניצחון ראשון מאז 1998 בו כבשה שישה שערים והערב (מוצאי שבת) שתיהן סיפקו משחק התקפי מלהיב נוסף.

רק פעם אחת ב-29 מפגשי הליגה האחרונים ביניהן, ניצחה בית"ר ירושלים את הפועל באר שבע. היה זה בדצמבר 2019 כשזו ניצחה עם 1:0 קטן את הדרומיים באצטדיונם הביתי, טוטו-טרנר שבבירת הנגב.

הערב, שוב בחודש דצמבר, שוב בטרנר שבבאר שבע, לא הצליחה בית"ר לנצח את המארחים מהדרום ונעצרו עם רצף שני הניצחונות.

חגיגת השערים החלה מוקדם כאשר כבר בדקה ה-5 העלה רמזי ספורי את באר שבע ליתרון. שתי הקבוצות ירדו להפסקת המחצית עם יתרון שביר ומחצית חלשה שלא רמזה דבר לקראת מה שעתיד לקרות בזו השניה.

המחצית השניה נפתחה בסערה לאחר שער נוסף של באר שבע בדקה ה-53 בתום מבצע אישי של פאון.

בדקה ה-66 הצליחה בית"ר לצמק את התוצאה משער של ירדן שועה בפנדל וכעבור 12 דקות השוותה את התוצאה משער נפלא של תומא.

המילה האחרונה הייתה של באר שבע. כדור חוזר שנפל לרגלי דור מיכה בדקה ה-87 נעצר ברשת שערה של בית"ר שיורדת מהמשחק בבאר שבע עם הפסד אך מחמאות גדולות ואופי רב שהראתה. מקומה ללא ספק בחלק העליון של הטבלה על אף שזו מחזיקה בהגנה הגרועה ביותר בליגה.

באר שבע משווה את שיאה מהעונה שעברה עם ניצחון שביעי ברציפות ונותרת צמודה לאלופה מכבי חיפה ומכבי ת"א בצמרת הטבלה.