מבקר המסעדות, ניב גלבוע, השתלח בצורה חריפה במסעדה הלא כשרה "המחבוא של אדי" באזור תעשייה באילת ואף ירק חלק מהאוכל.

"המסעדה הזאת באמת שייכת למאה שעברה, האוכל הזה לא יכול להאכל בישראל של 2022 בואכה 2023", אמר.

בנו של בעל המסעדה, אשלי חץ, תקף אותו על הביקורת. "אהלן ניב, לא נראה לי שאתה מכיר אותי. בישלתי לך באהבה בזמן שקטלת בצורה אכזרית את המסעדה שלי. אני בעד ביקורת עניינית, אבל הביקורת שלך הייתה פוגענית. היה בה רוע, ולכן חשוב לי להגיב לך".

"טענת בזלזול שהאוכל שלי כבר עתיק ושאין מקום לאוכל כזה בישראל של היום, אז אני שואל אותך - האם למסעדה של 100 שנה בצרפת או באיטליה שמתכונים נשמרו בה דורי דורות גם אין מקום. לתת כותרת כזו לסרטון שלך, זו לא ביקורת זה צהוב ובעיקר מעליב", הוסיף.

"למה אתה מזלזל בסיפור משפחתי כואב? למה זה חשוב לך לספר שאחד האחים שרף את המסעדה? זה כל כך עלוב לגעת בצורה כל מזלזלת בפצע פתוח של המשפחה, הפכת אותנו לשק חבטות כדי לצבור צפיות ו'אותנטיות' עשית לנו שיימינג והיית מאוד אכזרי".