יהונתן פולארד
יהונתן פולארדצילום: ערוץ 7

בעקבות הפיגועים הקשים במהלך השבת בירושלים, יהונתן פולארד פנה לפעילים המשתתפים בקמפיין להקמת "מרכז ילדי אסתר" וביקש לדחות ביממה את חלק מהפעולות שתוכננו להערב ומחר במסגרת שיא פעילות הקמפיין.

בין השאר מדובר בהקמת חמ"ל טלפוני בהשתתפותו של יהונתן שאליו אמורים היו להגיע מחר תומכים ופעילים.

באיגרת ששלח יהונתן פולארד עם צאת השבת למאות הפעילים והתומכים המשתתפים בקמפיין כתב פולארד:

"פעילים יקרים - בעקבות הפיגועים הנוראים בשבת אני חושב שעל כולנו להקדיש את השעות הקרובות לתפילה לקב"ה לרפואת הפצועים, לע"נ הנרצחים ולכך שהקב"ה ייתן למנהיגינו את התבונה, האומץ והגבורה להלחם באויבינו עד חורמה.

בקשתי מהפעילים היקירים שמסייעים להוביל את הקמפיין להקמת "מרכז ילדי אסתר" שנדחה את הקמת החמ"לים שתוכננה לטובת הקמפיין עד לאחר הלוויות, את הפעילות האישית של כל אחד מביתו ניתן וחשוב כמובן להמשיך דווקא בעת הזו.

אויבינו חושבים ששכחנו מי אנחנו, מהם המורשת והשורשים שלנו ומה מחבר אותנו לארץ הזאת. בעז"ה לצד המאבק הפיזי, נמשיך לפעול כולנו יחד כדי שהדור הבא של ילדי ישראל יגדלו עם הידע והחיבור לסוד קיומנו כאן ויוכלתנו לגבור על אויבינו.

אני אוהב אתכם מאוד ומלא בתודה על מסירותכם - בעז"ה יחד נעשה ונצליח".

לתרומה למיזם ההנצחה של יהונתן פולארד לזכר אסתר לחצו כאן