
מכבי תל אביב פתחה את השבוע הארוך והצפוף שלה עם ניצחון חוץ על עירוני קרית אתא 100-88 במסגרת מסע של חמישה משחקי חוץ.
זה לא היה משחק קל במיוחד לצהובים שהתקשו מול המארחת אבל לחצו על הדוושה ברבע האחרון ובהובלת יפתח זיו ניצחו את המשחק.
ג'ייק כהן היה האיש של הצהובים במחצית הראשונה, אולם ההגנה של האורחת לא הצליחה לעצור את החמישיה האנרגטית של שרון אברהמי וספגה 47 נקודות עד ההפסקה.
בחזרה מחדר ההלבשה עלתה מכבי תל אביב עם כוחות מחודשים ושינוי המגמה הורגש ברבע השלישי וברבע הרביעי הצהובים סגרו עניין כשלצד זיו גם דארן היליארד, רפי מנקו, ווייד בולדווין ורומן סורקין נתנו משחק מצויין.
ביום שלישי כבר ישחקו הצהובים מול ברצלונה ובחמישי מול ולנסיה במסגרת היורוליג.
למכבי ת"א קלעו: זיו 16, כהן 15, בולדווין 11 (8 אסיסטים), סורקין 11, היליארד 11, מנקו 9, דיברתולומיאו 9, אדאמס 8, ניבו 5, בריימו 4, פניני 1.
לעירוני קריית אתא: לואיס 29, רדיק 13, גארט 13, סטיבנס 13, חנוכי 9, משעור 6, דוידי 3 2, לוגשי 2.
