
עורך הדין אייל בסרגליק, שגבה ממשפחתו של יורי וולקוב ז"ל למעלה מחצי מיליון שקלים התראיין אמש (חמישי) ל"המהדורה המרכזית", וקישר בין חשיפת הסיפור לחשיפה נגד אבי חימי: "קיבלתי איומים כשהודעתי על מועמדתי לראשות הלשכה".
מיד לאחר דבריו - החל עימות באולפן בין גיא פלג לעורך הדין: "איך אתה לא מתבייש? איזה שירות משפטי? איזה ליווי משפטי של משפחת קורבן שווה 600 אלף שקלים?". בסרגליק השיב: "איך אתה לא מתבייש בהתנהלות שלך המאיימת והבריונית? אני חושב שאתה טרחת לא להראות את כל ההודעות. למה לא הבאת את כל אותם הלקוחות המרוצים?".
"למה אתה מערבב אותנו ואת הציבור? מה הקשר בין ילנה וולקוב האלמנה האומללה לבין המרוץ שלך ללשכת עורכי הדין? כשפניתי אליך אתמול לתגובה, אני קיוויתי שאתה תגיד לי שלא היו דברים מעולם". בסרגליק ענה: "אני חושב שהטענה שלך מופרכת, ואני חושב שלא טרחת בכלל להסביר מה אתה רוצה".
לטענתו של בסרגליק, הוא היה מחזיר את הכסף למשפחתו של יורי וולקוב - גם אם הסיפור לא היה נחשף בתקשורת: "הייתי פוגש אותם ומדבר איתם, ומבין מה מפריע להם. לקח יומיים כדי לעבור על ההסכם החתום ביחד איתם. את הסכום שהחזרתי, הייתי מחזיר גם בפגישה איתם. ליבי מצר על המשפחה ועם הספין שעושים עליהם".