
עיריית גבעתיים ומרכזים קהילתיים גבעתיים יקיימו בשבוע הבא "שעת סיפור" לילדים בגילאי 3-5, שתעביר מלכת הדראג "טקילה קוסטר".
מופע הדראג שתקיים עיריית גבעתיים יחד עם המרכז הקהילתי קיבל את הסלוגן "משפחה במרכז השחר, זה כל הסיפור".
"ברגע הראשון כשראינו את הפרסום, גם אני וגם עוד הורים היינו בטוחים שזו בדיחה או נסיון הטרלה", מסר תושב גבעתיים, הורה לילדים, ששוחח עם ערוץ 7.
"מטריד אותי מאוד שהעירייה, שמעורבת בסופו של דבר במערכת החינוך שבה הילדים שלנו לומדים, חושבת שיש משהו הגיוני בפעילות דראג לגיל הרך", הוסיף. "אני אישית בן אדם מאוד פתוח אבל מאז שהבנתי שהפרסום הזה אמיתי אני שואל את עצמי אם אני באמת יכול להרגיש רגוע לשלוח את הילדים שלי לגן ולבית הספר בעיר כשזו רמת שיקול הדעת של בעירייה".
כזכור, מלכת הדראג "טקילה קוסטר" הופיעה לפני למעלה מחצי שנה על הבמה ב"האומן 17" במופע בוטה כשהיא עם בגד המדמה טלית ותפילין. קוסטר ליפפה על זרועה רצועת בד בצבע שחור באופן בו מניחים תפילין, לבשה בגד לבן ארוך המדמה מעיל חסידי והתעטפה בבגד ארבע כנפות לבן שבפינותיו ציציות בדומה לטלית.
המופע המבזה התרחש תוך שהקהל מריע וצוהל. בשלב מסויים הסירה קוסטר את רוב בגדיה מגופה כשהיא משאירה על זרועה את רצועות הבד השחורות.
מעיריית גבעתיים נמסר: "הפעילות המדוברת מבוססת על אחת מהקלסיקות בספרות הילדים, ספרו של דן פגיס 'הביצה שהתחפשה' המחפשת זהות חדשה. שעת הסיפור מועברת במסגרת יום המשפחה על ידי דראג המחופש כפי שהביצה בסיפור התחפשה. השיח ייסוב סביב אהבת אדם, חשיבות המשפחה ועל הביטחון שמוענק לכל ילד ומבוגר על ידי בני משפחתו ויקיריו".