בניה פרץ
בניה פרץצילום: שלומי יוסף

בניה פרץ, שנפצע לפני כשנתיים בפיגוע ירי בצומת תפוח ומאז מרותק לכיסא גלגלים, עובר תהליך שיקומי ארוך.

כעת נפתחה בפניו האפשרות לעבור ניתוח יחיד מסוגו בחו"ל עם 95 אחוזי הצלחה לעמוד על הרגליים ולחזור ללכת כמו כולם.

בניה נפצע בחוט השדרה וחברו יהודה גואטה ז"ל נרצח. הוא הפך למשותק בכל הגוף. מאז, למרות הערכות הרופאים שלא האמינו שהמצב הפיך, הוא עובר תהליך שיקומי בו בכל יום הוא מתאמן בין 4 ל-6 שעות.

בעזרת כוח רצון עצום הצליח בניה להחזיר לעצמו את יכולת התנועה של פלג גופו העליון. כעת הוא עומד בפני ניתוח גדול עם סיכויי הצלחה מדהימים שיוכלו להחזיר לו את היכולת ללכת. למרות שנפצע בפיגוע המדינה אינה מכירה בניתוח הזה ולכן יצאה המשפחה לגיוס ההוצאות מהציבור.

עלות הניתוח כ- 700,000 ש"ח. תוכנית השיקום מוערכת בכ-1,800,000 ש"ח. בנוסף ישנו ציוד רפואי בעלות משוערת של 450,000 ש"ח, ביטוח רפואי בחו"ל בסך 400,000 ש"ח. טיסות של בניה ומלוויו שיעלו כ-300,000 ש"ח וטיפולים נלווים נוספים שיעלו עוד כ-250,000 שקלים נוספים.

סה"כ כ-4,000,000 שקלים למימון הניתוח ותהליך השיקום שאחריו.

עופר פרץ, אביו של בניה מספר: "בהתרגשות גדולה ובאמונה שלמה אנחנו יוצאים לקמפיין גיוס ההמונים הזה. ככל שיותר אנשים ייקחו על עצמם להיות שותפים, ויגייסו בעצמם כסף למטרה הגדולה הזאת של ניצחון הטרור והעמדה של בניה על הרגליים- כך הסיכויים של הקמפיין להצליח יגבהו יותר. אנחנו זקוקים לכל אחד ואחת מכם, קחו על עצמכם יעד בגיוס ההמונים!".

בשבוע הקרוב יתגייס ערוץ 7 לסיוע למשפחת פרץ כדי לעזור לבניה לחזור ללכת. בואו גם להיות שגרירים.

לשותפות בקמפיין והצבת יעד אישי לגיוס לחצו כאן >>

לתרומה למיזם גיוס ההמונים של בניה לחצו כאן