סטירה
סטירהצילום: ISTOCK
לא לוקחים סיכון: מנכ"ל האקדמיה לאמנויות ומדעי הקולנוע, ביל קרמר, הודיע על הקמת "צוות משברים" מיוחד שיעמוד בכוננות במהלך טקס האוסקר שיתקיים בחודש הבא, ויתערב במהירות בכל תקרית אלימה שעלולה להתרחש על הבמה.
ההחלטה של קרמר מגיעה לאחר השערוריה שפרצה בטקס האוסקר בשנה שעברה, כאשר השחקן וויל סמית' סטר למנחה טקס האוסקר כריס רוק לאחר שזה סיפר בדיחה על אשתו.

"יש לנו צוות משברים שלם, משהו שמעולם לא היה לנו קודם, ותוכניות רבות שתוכננו. הרצנו הרבה תרחישים, אז אנחנו מקווים שנהיה מוכנים לכל מה שאולי אנו לא מצפים לו כרגע. אבל אנחנו מתכננים לכל מצב שמשהו יקרה", אמר קרמר.

הוא סיפר על ההחלטה להקים את "צוות המשברים" בעקבות תקרית הסטירה בשנה שעברה על הבמה. "בגלל הסטירה בשנה שעברה, פתחנו את הראש לדברים הרבים שיכולים לקרות באוסקר. בואו נקווה שמשהו לא יקרה ולעולם לא נצטרך להשתמש בהם, אבל יש לנו כבר מסגרות שנוכל להתאים באופן מיידי במקום לכל התרחשות".

נשיאת האקדמיה לאמנויות ומדעי הקולנוע, ג'נט יאנג, אמרה בעבר שהתגובה לעימות של סמית' עם רוק לא הייתה מהירה מספיק מצד מאבטחי ומארגני טקס האוסקר.

השנה אמור טקס האוסקר להתקיים ב-12 במרץ, והמנחה יהיה בעל תוכנית האירוח והקומיקאי האמריקאי המפורסם ג'ימי קימל.