אדל בספלוב
אדל בספלובצילום: אור גפן

כוכבת הריאליטי אדל בספלוב סיפרה הבוקר (שלישי) על "ההשגחה העליונה", כלשונה, שבזכותה גילתה בזמן שיש לה גידול סרטני בבלוטת התריס ועברה ניתוח להסרתו.

את הסרטן גילתה בספלוב לאחר שאחת העוקבות שלה באינסטגרם זיהתה בתמונה שלבספלוב בליטה חשודה באזור הצוואר, והציעה לה ללכת להיבדק. בעקבות הבדיקות שעברה וגילוי הסרטן בשלב מוקדם, היא עברה ניתוח פשוט יחסית וחסכה סבל רב.

"לפני שלושה שבועות טלפון מאיריס הרופאה האנדיקרינולוגית שלי המדהימה", כתבה בספלוב בחשבון האינסטגרם. "'בואי אלי למחלקה הגיעו תוצאות'. עכשיו, כמו שאני רואה סרטים כשקוראים למישהו לבוא למחלקה, זה לא טוב. אמרתי לה בטלפון בקול של בכי, 'איריס מה יש לי סרטן?'".

הרופאה שלה בישרה לה שיש לה סרטן בבלוטת התריס. "אני אישה מאוד חזקה, פרצתי בבכי", סיפרה. "הייתי לבד בבית, בכיתי כמו שלא בכיתי מהלידה של ליב. לא הבנתי כל כך מה יש לי".

"ואז טלפון נוסף, איריס מסבירה לי שזה סרטן שההחלמה שלו היא עד 100%, גיליתי אותו בשלב ברוך השם יחסית מוקדם, צריך ניתוח כריתה של בלוטת התריס וזה בעזרת השם מאחורי", אמרה. "ואז התחלתי את התהליך, קבעו לי ניתוח. אתמול עברתי ניתוח לכריתה של בלוטת התריס, הגוש היה לא קטן אבל כמו שאתם מכירים אותי הכל קטן עליי".

בספלוב קראה לנשים להיבדק. "רוצה להגיד כי בטח יהיו מיליון שאלות, לכו להבדק. נשים שחוו בעיות בבלוטת התריס בהריון לכו תעשו אולטרסאונד צוואר", אמרה. "הייתה לי השגחה עליונה, שמירה מלמעלה מטורפת. מישהי שלחה לי הודעה באינסטגרם שנראה שיש לי בליטה שאבדוק, ישר הלכתי לבדוק, הבדיקות שם כולן היו תקינות, רק האולטרסאונד הראה על ציסטה ומשם ביופסיה ומשם סרטן. לי זה ניגרם מההריון של ליב. כמה זה חשוב, לכו להבדק, זה יכול לקרות בכל גיל".

"רוצה להגיד תודה לשם, אין עוד מלבדו", הוסיפה. "הייתי אמורה לעבור ארבעה-חמישה ימי אישפוז ויצאתי אפילו בלי נקז בזכות כל התפילות לאבא שבשמיים. תעריכו את החיים, תחיו כאילו אין מחר. יום שעובר לא חוזר, תודו לשם כל יום שאתם בריאים והמשפחה שלכם בריאה, תשמרו אותם קרוב קרוב אליכם כי החיים האלה לא מובנים מאליו. ברוך השם, נקווה שהכל מאחורי. אז ביי ביי לסרטן הזה, להתראות לך, שלא ניפגש יותר לעולם".