
תחילתו של כדור שלג? אחרי ההפסד בליגת העל שבכדורסל להפועל ירושלים שהרחיק אותם מצמרת טבלת ליגת העל בכדורסל, הערב (שלישי) הפועל תל אביב הפסידה גם באירופה והתרחקה מהמקום הראשון בבית.
האדומים מת"א התארחו הערב במסגרת המחזור ה-15 של מפעל היורוקאפ האירופי, אצל בודוצ'נוסט המונטנגרית וקיוו לנקום בהם על ההפסד במשחק הקודם מולם בהיכל הדרייב-אין שבתל אביב.
ריצת 0:17 של המונטנגרים חיסל לגמרי את הסיכוי של הפועל לנצח את המשחק ובעקבות זאת גם את הסיכוי כנראה את הסיכוי לסיים במקום הראשון בבית את השלב הנוכחי במפעל האירופי.
התל אביבים יכולים היו להיצמד לטורק טלקום וגראן קנאריה בצמרת הטבלה הבייתית אך הפסידו בפעם השניה למונטנגרים וירדו למאזן 5:10 בבית ב' של היורוקאפ.
האדומים אמנם עדיין תלויים בעצמם במאבק על יתרון הביתיות בשלב שמינית הגמר, אך הסיכויים לסיים במקום הראשון קלושים ביותר. כעת ינסו התל אביבים לשמור על מקומם ולנסות להעפיל משם אל השלב הבא. האם זוהי תחילתה של מגמה והפועל תחזור בקרוב לפרופורציות שלה או שמא תצליח להתאושש גם הפעם?