הפועל מול אילת הערב
הפועל מול אילת הערבצילום: יוד צילומים, מנהלת הליגה

הפעם האחרונה בה הפועל אילת הייתה ברצף ניצחונות גבוה היה לפני שנתיים, אז היא פתחה את חודש אפריל עם ניצחון שביעי ברציפות כשגברה על הפועל תל אביב בבית בתוצאה 93:108.

הערב (ראשון) אילת שוב אירחה את האדומים מת"א באולמם הביתי, האולם הדרומי ביותר בליגת העל שבכדורסל בפתחו של חודש אפריל כשהגיעה עם רצף של ארבעה ניצחונות ותקווה גדולה להצליח להשתחל לפלייאוף העליון למרות עונה רעה במיוחד.

וכמעט שהיא הצליחה לעשות זאת שוב. אחרי מחצית ראשונה צמודה שהסתיימה ביתרון קל של התל אביבים, ברבע השלישי אילת התפוצצה וכבר נדמה היה כי זו תסיים את המשחק כמנצחת. לצערם, כמו במשחקיה האחרונים, גם הפעם התעוררה הפועל ת"א ברבע הרביעי והמכריע.

אחרי שניצחה בשבוע שעבר בשני משחקיה את הרבע הרביעי בהפרש מצטבר של 29 נקודות, הערב הפכה הפועל פיגור בן 9 נקודות לניצחון בתוצאה 88:80.

כעת, התל אביבים הם אלה שמאריכים את רצף הניצחונות שלהם לארבעה שמשאיר אותם קרובים מאוד בטבלה ליריבה העירונית, מכבי, עם הפסד אחד יותר.