
לא מפסיקים לפרסם סקרים בכל שבוע מחדש, כאילו יש בחירות בעוד רגע. הרעיון הברור הוא לנסות להראות שלמרות שהימין ניצח ניצחון ברור בבחירות, בעצם אין לו לגיטימציה. הרעיון הנוסף הוא לשבור את הרוח בימין.
אם תקום פה ממשלת שמאל+ערבים, נחזור לתקופת ה"פנקס האדום". גם היום אסור בהייטק, באקדמיה, בתעשיית היופי ובמקומות נוספים להביע דעה שונה מהדעה השמאלנית המותרת. ואם הבעת את דעתך הימנית בכל זאת, ספק אם תקודם או גרוע יותר, אם לא מתצא את עצמך מפוטר. מה יקרה אם השמאל יחזור לשלטון כשכבר נפלו המסכות? והתקשורת הרי תהלל כל מהלך, רע ככל שיהיה, תסתיר עוולות ותהיה הכלב ששומר שאנחנו לא נפריע ל"דמוקרטיה- רק-למי-שחושב-נכון" ליפול.
ממשלת הימין שציפינו שתהיה, שכולם ציפו שתהיה, הייתה אמורה לרוץ בקילומטרים מהירים, לגמוע מרחקים תוך שרואים את האור מפציע ומתרחב. ואז נחשפים פניהם של כל מוסדות הפקידים במלחמה גלויה ומכוערת נגד רצון העם, ומה שהיה שנים במחשכים, בצורה זהירה ומוסתרת, הופך למלחמה גלויה שלא בוחלת בשום אמצעי מטורף, כאילו אומרים לנו: "אתם, הימין, יכולים לשחק בנדמה לי שאתם שולטים, אבל אם אנחנו לא שולטים בפועל, שהמדינה תשרף" ונראה שעם כל הזעזוע, הם באמת מתכוונים לזה.
אז ממשלת הימין המלא לא יכולה לרוץ קילומטרים, אבל לפחות על "עוצמה יהודית" אני יכולה לספר בפה מלא שמתקדמים, אמנם בקצב איטי בהרבה ממה שחלמנו, ממה שרצינו, אבל בהחלט מתקדמים. באופן ברור ומשמעותי. תמיד ידענו לדחוף קדימה. אף פעם לא נבהלנו. וגם הפעם, אנחנו דוחפים מסך ברזל עצום, כדי להוציא את העם המתוק הזה לחירות אמיתית ולהביא ביטחון כמו שמגיע לכולנו, ולפני המסך יש ערפל כמעט מוצק, אבל אנחנו הדלקנו אורות ערפל ואנחנו על זה בכל הכוח, ותראו, בעזרת ה' זה גם יצליח.
לא מפילים ממשלה בגלל שהיא מתקדמת לאט יותר מהמתוכנן. אם שיקוליה נובעים מאהבת ישראל ולא מרצון לרצות את האחים המוסלמים. מפילים ממשלה אם היא בוגדת בערכיה ומחריבה בבוז תהומי את רצון העם. אם היא מתקדמת לכיוון הנכון, גם אם זה דורש שחיה בכיוון ההפוך לזרם הפקידים השוצף, ברור שהיא מחזקת את השרירים עם כל תנועה והיא תצליח, היא חייבת להצליח, כדי שלא נטבע כולנו במשטר פקידותי ובאנרכיה.
אל תתייאשו, בבקשה. גם אנחנו לא מתייאשים. בואו נישאר חזקים. למען העם המתוק הזה. למען המדינה.