מלצר שהגיש לסועדים פיצה בוערת שרף בטעות את המסעדה והוביל למותם של שני אנשים ולפציעתם של 12.
המקרה אירע במסעדה במדריד, לאחר שהמלצר ניסה להשתמש בטכניקה צרפתית בשם Flambe בה מוזגים על הפיצה אלכוהול ומבעירים אותה לפני ההגשה לסועדים.
לפי הדיווח ב-CNN, ראש עיריית מדריד אמר כי השריפה התפרצה במהירות וכי במידה ותחנת כיבוי האש לא הייתה צמודה למסעדה המקרה היה עלול להיות חמור הרבה יותר. השריפה שפרצה הובילה למותם של שני אנשים- עובד המסעדה וסועד, וכן לפציעתם של 12 אחרים.
לפי הדיווחים ברשתות הספרדיות, המלצר שהוציא את הפיצה הבוערת עבר ליד פרחי פלסטיק שהיו במסעדה והציתו את השריפה במקום.
לדברי צוותי הכיבוי שהגיעו למקום, חלק מהקושי בפינוי האנשים במסעדה היה בעובדה שהשריפה פרצה בסמוך לדלת היציאה היחידה וסועדים רבים נלכדו בתוככי המסעדה.
השריפה שפרצה העלתה שאלות רבות ברשתות החברתיות לגבי נהלי הבטיחות במסעדה, שהמומחיות שלה הייתה בהגשת פיצות בוערות ללקוחות.