כדורגל
כדורגלצילום: istock

הראשון שלה. מכבי נתניה היא הקבוצה היחידה שלא ניצחה עדיין העונה במסגרת הפלייאוף העליון של ליגת העל בכדורגל. הערב (מוצאי שבת), שלושה ימים לפני משחק חצי הגמר מול אשדוד, השיגה נתניה את הניצחון הראשון שלה בפלייאוף העליון מול אותה אשדוד כשגברה עליה בתוצאה 0:2.

אשדוד שניצחה בארבעה מחמשת הביקורים האחרונים שלה בנתניה, כולל 0:2 במחזור ה-26 העונה, עלתה למשחק הערב עם סגל חסר במיוחד בשל פציעות רבות.

דווקא אשדוד היא זו שהייתה טובה יותר בפתיחה וכמעט כבשה פעמיים בתוך 10 דקות, כאשר רק שוער נתניה איתמר ניצן דאג להשאיר את התוצאה על כנה.

מהצד השני, שוער אשדוד כשל ורגע לפני הירידה להפסקת המחצית עלתה נתניה ליתרון משער של זלאטנוביץ' שניצל טעות בהגנת נתניה. בדקה ה-77 כבש זלאטנוביץ' את השני שלו ושל נתניה במה שהייתה גם תוצאת הסיום.

נתניה מנצחת את אשדוד בתוצאה 0:2 וקוטעת רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון. זלאטנוביץ' מעלה את מאזנו ל-7 שערים העונה, 5 מתוכם מול אשדוד אותה יפגוש בעוד שלושה ימים בשלב חצי הגמר. זה ייגמר בהעפלה לגמר הגביע?