אוהדי סכנין (ארכיון)
אוהדי סכנין (ארכיון)פלאש 90

לפני כשלושה שבועות רעשה הארץ. היה זה אחרי עוד פיגועי טרור שגבו חיים של משפחות במקביל לירי טילים מצד חיזבאללה בגבול הצפון.

באותו הזמן ממש פנתה בני סכנין לעיריית קריית שמונה לארח את משחקיה במסגרת ליגת העל בכדורגל באצטדיונה, זאת בשל עונשי רדיוס שקיבלה הקבוצה מהמגזר הערבי. בקריית שמונה סירבו בשל העובדה כי ימים ספורים לפני כן עודדו אנשי העיר סכנין את חיזבאללה בירי הטילים על תושבי הצפון.

הערב (ראשון) סכנין קירבה את קריית שמונה אל הליגה השניה במה שהיה משחקה הגרוע ביותר מזה זמן רב, במשחק בו נדמה היה כי היא לא רוצה לנצח.

היה זה כאשר סכנין "אירחה" במשחק רדיוס שהתקיים באצטדיון המושבה שבפתח תקווה, את הפועל תל אביב שצמודה לקריית שמונה בתחתית טבלת ליגת העל בכדורגל.

הפועל הגיעה למשחק כשהיא במרחק של 2 נקודות בלבד מהקו האדום המוביל אל הליגה השניה בו נמצאת קריית שמונה.

הפועל שהפסידה בחמישה משבעת המשחקים האחרונים שלה, נהנתה ממשחק חלש ונרפה של סכנין ושער אחד בלבד בדקה ה-18 של הישאם לאיוס הספיק לתל אביבים.

סכנין שלא הפסידה בכל 6 המחזורים האחרונים, נקלעה למצוקה כאשר שוערה הראשון נפצע בדקה ה-27 ובדקה ה-50 נותרה בעשרה שחקנים לאחר עבירה קשה של קבהא ובלי קשר לזה סיפקה משחק חלש במיוחד, כזה שעשוי בסופו של דבר להביא לירידת ליגה של אותה קריית שמונה שסירבה לארח את משחקי סכנין באצטדיונה הביתי רק לפני שלושה שבועות. נקמה או גורל? תחליטו אתם.

מי שעדיין בסכנת ירידת ליגה היא הפועל חדרה שהפסידה הערב במשחק המקביל להפועל חיפה בתוצאה 2:1 ורחוקה מרחק 3 נקודות בלבד מהקו האדום המוביל לליגה השניה, שני מחזורים לסיום העונה.