
יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, התייחס בחשבון הטוויטר שלו להמשך השיחות להשגת פשרה על הרפורמה המשפטית בבית הנשיא ותקף את חבריו לאופוזיציה.
"המשך השיחות בבית הנשיא ומשחקי הכאילו בין הקואליציה והאופוזיציה הם טעות חמורה. לצערי, לפיד וגנץ משחקים לידיו של נתניהו ועוזרים לו לממש את היעד המרכזי שלו- העברת התקציב עד סוף החודש כפי שהחוק מחייב, שכן בלי העברת התקציב תתפזר הכנסת", כתב ליברמן.
"אני מציע לחבריי ללמוד מעט מההתנהלות של ראש האופוזיציה הקודם נתניהו, שסירב לחלוטין לשתף פעולה עם הממשלה הקודמת אפילו בנושאים שהוא קידם בעבר בעצמו, למשל תקנות יו"ש וחוק האזרחות. נכון שבשונה מנתניהו ודחליליו לנו כן יש כאבי בטן על חיילים, על נשים מוכות או על מקרי אונס, ובניגוד אליהם לא נפעל נגד הציבור, הערכים והאידאולוגיה שלנו. אך תפקידנו להיות אופוזיציה לוחמת למען עתיד מדינת ישראל ולדעת גם לא להתפשר כשצריך להגיע להכרעות ובכך לשמור על המדינה ציונית, דמוקרטית וליברלית", טען ליברמן.
לדבריו, "שיהיה ברור, בכל יום שעובר בו ולפיד וגנץ ממשיכים בהתנהלות הזאת, הם פשוט משרתים את נתניהו. שלא יהיו לאף אחד ספקות או אשליות, יום אחרי שנתניהו יעביר את התקציב הוא יאשים את האופוזיציה שהיא זו שהכשילה את השיחות ויחדש באופן מיידי את הניסיונות שלו להשתלט על מערכת המשפט ועל ועדת הבחירות המרכזית".

