השאיפה לפרסום תשלח ככל הנראה את היוטיובר המפורסם לכלא: טרבור ג'ייקוב, בעל ערוץ יוטיוב פופולרי שהוא גם טייס חובב, החליט בחודש נובמבר 2021 לצלם את עצמו מרסק מטוס בכוונה על מנת למשוך מיליוני צפיות לסרטון שיעלה בערוץ היוטיוב שלו.
הוא יצא לטיסה מעל היער הלאומי לוס פאדרס כאשר הוא חובש מצנח ומתוך כוונה לצנוח לאדמה ולאפשר למטוס להתרסק לקרקע תוך שהוא מצלם זאת. זמן קצר לאחר ההמראה צילם ג'ייקוב את עצמו צונח מהמטוס, ואת כלי הטיס מתרסק לאדמה.
לאחר מכן הגיע ג'ייקוב לאתר ההתרסקות וניסה להסתיר את שברי המטוס על מנת למנוע מהחוקרים לחשוף את מקום ההתרסקות.
התביעה האשימה את ג'ייקוב כי "הוא מעולם לא תכנן להגיע ליעדו והתכונית הייתה מלכתחילה לרסק את המטוס. הוא גם שיקר לחוקרים כאשר טען כי לא ידע את מקום ההתרסקות של המטוס".
בראיון שהעניק לרשת ABC אמר ג'ייקוב לאחר ההתרסקות כי "לא קפצתי מהמטוס עבור צפיות". הסרטון שהעלה ג'ייקוב לערוץ היוטיוב שלו זכה אומנם ל-3 מיליון צפיות מאז, אולם כעת הוא מואשם בריסוק מכוון של מטוס וניסיון להסתיר את מקום ההתרסקות מפני חוקרים פדרליים, והוא צפוי לעונש מאסר ארוך שעלול להגיע עד 20 שנים בכלא.
רשיון הטיס של ג'ייקוב נשלל, והוא הודה במהלך המשפט בהרס של כלי טיס אך המשיך להכחיש כי ביצע את ההתרסקות בכוונה על מנת למשוך צפיות לערוץ היוטיוב שלו.