שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳, יו"ר מפלגת הציונות הדתית, ביקר הערב (ד') בישיבת ההסדר במעלות, נפגש עם ראש הישיבה הרב יהושע ויצמן, שוחח עם התלמידים וקיבל סקירה על הפרויקטים המיוחדים של הישיבה בעיר מעלות.
מדי שבוע יוצא שר האוצר סמוטריץ׳ ליום מקצועי בשטח. היום קיים סיור בגליל ופגש תעשיינים ומסעדנים, קיים פגישות מקצועיות בטבריה עם ראש העיר וביקר באזור תעשיה קדמת הגליל בגליל התחתון.
לקראת ערב הגיע השר סמוטריץ׳ לביקור בישיבת מעלות, שוחח עם ראש הישיבה הרב ויצמן ועם התלמידים וקיבל סקירה על הפרויקטים הרבים שהישיבה מקדמת בעיר.
"סיימתי יום חשוב בגליל במפגש מרגש בישיבת מעלות'', אמר סמוטריץ'. ''הרב ויצמן, מוביל מהפכה, מעבר לתורה הגדולה, הרב והישיבה מקדמים פרויקטים חברתיים של ליווי וחיזוק של קהילת בני המנשה וכן חיבור של קהילות שונות בעיר עם בית המדרש של הישיבה. הישיבה במעלות בראשות הרב ויצמן היא דוגמא ומופת של אחדות. התלמידים זוכים ולומדים תורה גדולה מתוך אחריות לאומית ואחדות".